DVD-ROM LG 16xDVD
Re: DVD-ROM LG 16xDVD
Koupil jsem si Plextor. Kvalitně pálí a vše po sobě přečte. Stojí ale 3x tolik co ostatní vypalovačky. Ale ještě jsem nezkazil žádné médium.
jj tak díky já si koupím novou
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevěř, že vypalovačky LG jsou krámy. Mrkni se zda disky i mechaniky jedou v DMA módu a ne PIO. Používáš datové kabely s osmdesáti dráty (můžeš vždy jeden datový kabel vyměnit, pokud máš rezervní)? Též zkontroluj zda dobře sedí v soklech a to jak na desce tak u mechanik.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Plextor už dávno není špička... Našel jsem obsáhlý test.
LG kazí kolem 30% DVD9, Plextor 0%. LG nečte často cd nebo dvd, prostě je vůbec nenačte, s Plextorem se mi to nestalo ještě vůbec. LG vypálí *RW a nikde jinde než na LG nejde přečíst. Plextor to nedělá. Nemluvě o tom, že moje LG kazila dvd (přes to bych se přenesl, Verbatim, sem tam něco), dvd9 kazila asi tak 80-90% a to od začátku, pravda 4120B. Proč mi napodruhé nenačetla dvd-video je mi záhadou, málokdy se mi ji podařilo zlomit, často jsem si půjčil dvd-video z půjčovny a ani se na něj nemohl podívat. S Plextorem nic takového neznám.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen na okraj měl jsem vypalovačku Plextor, odešla do věčných lovišť, ale před tím mne různě pozlobila. Tím netvrdím, že Plextory jsou šmejd. Nyní mám LG a nemohu si ji vynachválit. Naučení - nic není dokonalé a na základě pár poznatků, nemohu vše odsoudit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Každá vypalovačka má určitou životnost a pak už jen zlobí, já mám druhého Plextora CD-RW (první odešla asi po 3 rocích) a prvního Plextora DVDR.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”