Vypalování v Neru 6-problém
Ahoj mám takový problém s vypalováním v neru 6.
V neru si vypálím audio cd,které si převedu do formátu WAW,pomocí CDex.Mám 4 cd přehrávače.CD se přehraje jen ve dvou přehrávačích a v druhých ne.Pokud toto cd znovu v programu nero zkopíruji, cd se přehrává ve všech přehrávačích bez problémů. zatrhnu: v Datové stopy:ignorovat chyby čtení,zapsat vadné sektory,číst sektory v režimu RAW,číst všechna subkanálová data, v Audio stopy: Ignore read errors,číst inedxy audio dat,číst všechna subkanálová data, číst kody Media Catalog Number a ISRC (pomalejší)Pokud vytvářím audio cd tyto možnosti nejsou dostupné, tedy já jsem je nenašel.Zkoušel jsem i nero 7,znovu jsem odinstaloval a nainstal. nero 6,na jiném hdd mám čerstvě naintal.xp a pouze pár programů, takže registry by snad měly být v pořádku,ale výsledek je stejný.zkoušel jsem to v obou mechanikách, pokud pamatuji rychlost vypalování a čtení na to neměly vliv.
používám:nero 6.3.0.2, OS: win XP Pro. sp2, mechanika Nec NR-7900A, pravda starší,ale funkční a DVD ram LG 4167B. Budu rád když mi někdo poradí.Díky.
Nero 6 problém. Vyřešeno
Re: Nero 6 problém.
Jakou rychlostí vypaluješ CD Audio?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
předběhl jsi mě
mě se stalo, že když jsem vypaloval velkou rychlostí, tak mě to nechtělo přehrávat a nebo to hrálo trhaně

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ono také záleží na jaké značky medií vypaluješ. Případně vyzkoušej více značek a těch co budou OK se drž. Vypaluj menší rychlostí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V neru si vypálím audio cd,které si převedu do formátu WAW,pomocí CDex.
Tahle věta mi nějak není jasná...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Rychlost vypalování: zkoušel jsem nízkou 4x i vysokou 48x i maximální, jěště i něco mezi, výsledek byl stejný-nečitelné cd.
Audio soubory mám uložené v mp3 a do formátu WAW je převádím programem CDex.
Značky médii jsem zkoušel různé, (traxdata,maxell, imation, acer...)v současnosti používám Verbatim 700 MB 52x, ale žádný rozdíl.myslel jsem, že to vyřeší format c, ale jak říkám na jiném Hdd je čerstvá instalace a taky nebyl tento Hdd připojen k netu, tam by žádný virus ani jiná havět neměla být.
Díky za Vaše odpovědi.
Audio soubory mám uložené v mp3 a do formátu WAW je převádím programem CDex.
Značky médii jsem zkoušel různé, (traxdata,maxell, imation, acer...)v současnosti používám Verbatim 700 MB 52x, ale žádný rozdíl.myslel jsem, že to vyřeší format c, ale jak říkám na jiném Hdd je čerstvá instalace a taky nebyl tento Hdd připojen k netu, tam by žádný virus ani jiná havět neměla být.
Díky za Vaše odpovědi.
když je nepřevedeš do wav tak to nejde?
já teď dělal simulaci a vzalo mi to mp3
já teď dělal simulaci a vzalo mi to mp3
uživatel odstaven
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale nero umí převést MP3 rovnou na Audio CD...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A umí všechny přehrávače uvedený formát?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic: myslíš mp3?
nero to předělá na normální zvukovou stopu (pokud jsem to pochopil správně jak to myslíš)
EDIT: aha pardon
nero to předělá na normální zvukovou stopu (pokud jsem to pochopil správně jak to myslíš)
EDIT: aha pardon

Naposledy upravil(a) vashut dne 28 dub 2008 21:37, celkem upraveno 1 x.
uživatel odstaven
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je dotaz pro witcha. Píše v úvodním dotazu - 2 přehrají a 2 ne! Tak se ptám.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale on to převádí na Audio CD (Aspoň tak to chápu já) a pokud je potom zkopíruje tak mu hrají všude. Jestli sem tomu dobře rozuměl...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4186
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06