Konečně sem sehnal filmík na který sem se těšil. Jedná se o film Trávníkář v papírové obálce z Tabáku. U filmů o které hodně stojím si udělám zálohu a tu pak používám originál si založím.
Když načítám tehle filmík do Nero Recode (Original je DVD9) a chci jej ripnout na DVD5 nahlásí mi dva tituly v režimu překódovat hlavní film. Když oba tituly načtu připadají mi začátky naprosto stejné. Kontrolováno až po titulek s pojmenováním filmu. Tak nevím který titul rypnout nebo jestli se na to mám vyignorovat bo ripnutím se připravím o jedinečný zážitek. (obálku už se prohlédl kolem dokola ale nic co by mi pomohlo)
V příloze je scren obrazovky s anglickým textem kde se píše něco o mém PC a protože anglicky nevládnu poprosil bych o překlad.
Takto se můžu pouze domnívat že filmík je ve 3D, když na něj budeš koukat s brejličkama. Nebo že se jedná o jiný pohled kamery.
Z DVD9 na DVD5 (Nero recode) Na disku 2* stejný titul Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Z DVD9 na DVD5 (Nero recode) Na disku 2* stejný titul
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Z DVD9 na DVD5 (Nero recode) Na disku 2* stejný titul
jen se šoupnu do top 15. Vážně mi nikdo neporadí co to znamená když najdu 2 stejné tituly na originál disku?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud mají tituly stejný název,tak se jedná o tentýž film,jen natočený z jiného pohledu kamery.Tato vychytávka je tu už od dob prvních DVD,ale moc se nepoužívá.Ale i tak sem se s tím párkrát setkal.Je to tak vidět u některých filmů,třeba v programu SHRINK. Vyber ,který chceš.Na mém stolním přehrávači mám dokonce možnost volby mezi těmito dvěma filmy.Ty rozdílné záběry jsou třeba jen v pár scénách.Musel bys to podrobně přezkoumat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
V dnešní době snad není moc 55,- korun za DVD9 Verbatim. Budeš mít jistotu, že to máš naprosto 1:1
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud stál 49,- tak je levnější koupit ho rovnou 2x a máš to bez ztráty kvality a času...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
To X originál je levnější než DVD9 dle tvých cen.
Ještě jak kluci zjistím že to není ve 3D? Přeložte mi prosím ten anglický titulek.
Ještě jak kluci zjistím že to není ve 3D? Přeložte mi prosím ten anglický titulek.
No vidíš
Ale stejně bych prozkoumal IT prodejny u tebe. 55,- za DVD9 Verbatim je z Autocontu v mém městě.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nedokážu to přeložit doslova ale IMHO se jedná o popis technologie ve filmu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne, to je něco jiného než 3D film.Jsou to dva filmy,ale u každého byla použita jiná kamera,nebo jiná pozice kamery.Proto taky jde spustit jen jeden film a ne jako u 3Dfilmů,kde obraz promítají dvě kamery zaráz a ve výsledku to vypadá prostorově.Je to jako kdyby dva lidi točili na kameru stejnou scénu a ty by sis pak mohl vybrat,od kterého z nich tu scénu chceš vidět.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Z DVD9 na DVD5 (Nero recode) Na disku 2* stejný titul Vyřešeno
Hoši díky za odpovědi již sem se rozhodl plácnout se přes kapsu a koupit 2* originál.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 5683
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 17:47
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3409
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3778
-
od sabrik