Přehrávání filmů v digitálu??

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Lucietka
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Přehrávání filmů v digitálu??

Příspěvekod Lucietka » 31 črc 2008 12:30

Chtěla jsem se zeptat..snad to nebude moc trapná otázka :oops: , ale je možné si do digitálu (když natáčí videa ve formátu .avi) natáhnout nějaký film v tomhle formátu a film si ve foťáku (nebo pak tv) pustit?? Bylo by to super kdyby to šlo :D Díky za odpověď...

Reklama
bulterierjirka
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Přehrávání filmů v digitálu??

Příspěvekod bulterierjirka » 31 črc 2008 12:39

Mělo byto jít.
Natoč nějaké video tím foťákem, ulož ho do kompu a zjisti přesné parametry toho videa třeba v programu GSpot.
Avi je jenom kontejner do kterého můžeš uložit spoustu druhů audia a videa.
Potom video a audio které chceš přehrát převeď do stejného formátu jako video v avi natočené foťákem.
Je to jenom tak stručně. Když tak se ptej dál :smile:

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 31 črc 2008 12:39

Jedná se o foťák? A film myslíš klasika? 1,5 hodiny? Tak to asi nepůjde, jedná se o kapacitu foťáku a ta bude asi malá..napiš co máš za paměťovou kartu.Ale nevím..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 31 črc 2008 12:43

můžu se zeptat co je to za foťák? :smile:
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

Lucietka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lucietka » 31 črc 2008 13:29

Takže ta paměťovka je 2Giga a foťák to je "Digitální fotoaparát CANON PowerShot A720 IS "....

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 31 črc 2008 13:58

Problémem bude možnost zápisu do karty z PC. Nikde jsem to nenašel a v programu k foťáku to taky nebude.Tak jedině pokud máš čtečku pam. karet na PC, zkusit zápis.Co psali tak k foťáku dávali kartu 4GB a video mělo okolo 1h.Počkej na někoho , kdo Ti poradíÍ, já skutečně nevím.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Lucietka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lucietka » 31 črc 2008 14:04

jaro3 píše:Problémem bude možnost zápisu do karty z PC. Nikde jsem to nenašel a v programu k foťáku to taky nebude.Tak jedině pokud máš čtečku pam. karet na PC, zkusit zápis.Co psali tak k foťáku dávali kartu 4GB a video mělo okolo 1h.Počkej na někoho , kdo Ti poradíÍ, já skutečně nevím.

Odpoledne to chci doma zkusit, tam mám tu čtečku..tak uvidím co to udělá..zvláštní ale pro mě je, že když píšou že video má okolo 1h, ale podle paměťovky se tam vejde třeba takovejch 5filmů..tak nechápu, proč má teda pouze okolo 1h možnost přehrávání nebo nahrávání... :sleepy:

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 31 črc 2008 14:06

každopádně je to moc zajímavej nápad,mě by to nikdy nenapadlo,a přitom je na to foťák i dorej,když má mnohdy větší displej než spousta mobilů...akorát ten zvuk no,ještě sem neviděl foťák s výstupem na sluchátka :lol:
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

Lucietka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lucietka » 31 črc 2008 14:10

benik.martin píše:každopádně je to moc zajímavej nápad,mě by to nikdy nenapadlo,a přitom je na to foťák i dorej,když má mnohdy větší displej než spousta mobilů...akorát ten zvuk no,ještě sem neviděl foťák s výstupem na sluchátka :lol:

haha...to jo, to by bylo dobrý :lol: mě to napadlo dneska náhodou, páč sem si stahovala filmy do mobilu a zkoušela sem si je přehrát místo v mobilu tak přes pc suit na monitoru a to nešlo, podle mě blbý rozlišení tak mě nějak napadl ten foťák :crazy:

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 31 črc 2008 14:13

pokud budeš vědět o jaký formát jde a jaké rozlišení + podpora zvuku formátu pak záleží na maximální velikosti použitelnosti karty ve foťáku a délky filmu a není problém (pro upravu videa je dost konvertorů) :wink:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Lucietka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lucietka » 31 črc 2008 14:18

hmmmm...to sem zvědavá jestli se mi to povede :oha:

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 31 črc 2008 14:26

Každopádně to zkus , já čerpal odsud:
http://www.itkramek.cz/p10925-canon-dig ... t-a720-is/
4GB/1h
Ale jak píše jarod72pm, použít converter a vejde se Ti to tam, při snížení kvality , samozřejmě.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”