Jaký program na přehráváni DVD? (vyřešeno)
Jaký program na přehráváni DVD? (vyřešeno)
Ahoj vsem ! Potrebovala bych poradit ,co delat kdyz pri prehravani DVD v PC je zkreslený zvuk (nejspíš zrychlený).Je nutné nějak nastavit rychlost prehravani? a kde? A ktery software je podle Vas nejlepsi na prehravani DVD? Predem diky za odpoved !
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ohledně toho zvuku - záleží na tom, jaký přehrávač používáš, protože u každého je nastavení jiné a taky nemusí používat shodné zvukové kodeky. Já používám PowerDVD, který má vše, co potřebuje v sobě, nemusím shánět jiné doplňující softy a problémy s přehráváním videa ani zvuku neexistují ( pravda, pokud se netýkají přímo zvukové karty). Jediný problém je v tom, že je placený. Ovšem existuje OEMverze dodávaná v obchodech jako součást retail balení vypalovaček DVD, nebo i grafických karet. Takže se poptej u známých. Z dalších softů v téže, nebo podobné kvalitě je např. WinDVD (to jsem viděl na některých DVDdiscích z půjčoven, kde si jej můžeš nainstalovat (tady nevím, jestli je to volná verze, nebo jen trial, protože jej nepotřebuji).
Mezi volně stahovatelné patří EasyDVD
DSPlayer beta
Hero DVDPlayer
MPlayer
Výběr na trhu softu je velmi bohatý a vybrat si co by ti vyhovovalo dá dost práce. Jak jsem psal výše - můj favorit je PowerDVD, ale jistě budou druzí chválit i jiné produkty.
Mezi volně stahovatelné patří EasyDVD
DSPlayer beta
Hero DVDPlayer
MPlayer
Výběr na trhu softu je velmi bohatý a vybrat si co by ti vyhovovalo dá dost práce. Jak jsem psal výše - můj favorit je PowerDVD, ale jistě budou druzí chválit i jiné produkty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1605
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 17:34
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4474
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5707
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3339
-
od RostislavC