Výběr audiostopy z MKV pro konverzi
Výběr audiostopy z MKV pro konverzi
Chtěl bych převést film v HD kvalitě (1280x720, kontejner MKV - AVC) do DivX abych ho mohl přehrát na DVD přehrávači. Bohužel má 3 audio streamy (SK, CZ, EN) a při kódování mi to automaticky vybere 1. stream - SK. Zkoušel jsem různé programy, ale žádný z nich neumí vybrat audiostream, který potřebuji a nebo případně i všechny a ne jen ten první (ve VirtualDubu už bych si ty nepotřebné odstranil). Prosím, poraďte, teď už mi stačí jen extrahovat ze souboru vybraný stream (video mám již převedeno) a nebo doporučte program, který umožňuje audio stream vybrat. Předem díky
Re: Výběr audiostopy z MKV pro konverzi
DivX Pro od verze 6 umí multiaudio, nebo se pletu? Mělo by umět i menu co je na DVD-Video, ale ještě jsem se s ním nesetkal. S multiaudiem v DivXu ano, například v nějakém Vetřelcovi s anglickým a českým dabingem. V BS Playeru si stopu vyberu/přepnu, ale musíš mít i podporu v kodecích.
Nejde o přehrávání v PC, tam problémy nejsou, ale ve stolním DVD přehrávači, který, stejně jako klasická CRT televize MKV ani HD neumí. DivX požívám v5.2.1 (kvůli kompatibilitě se stolním přehrávačem).
DivX Pro není pro přehrávání (nebo přesněji není jen), ale pro tvorbu DivX videí ...
To vím, a co s tím ? resp. proč mi to píšeš ?
Tato informace můj problém nijak neřeší !!!
Tato informace můj problém nijak neřeší !!!
Máš opravdu vyzkoušeno, že tvůj stolní přehrávač kodek DivX Pro 6.x nerozdýchá?
Pravda, to nemám, jen se spoléhám na návod k obsluze DVD/VHS přehrávače Philips DVP721VR - podpora m.j. DivX 3.11/4.x/5.x - Kodéru DivX 5.2.1 bych se nerad vzdával, jedině, pokud by mohly být v PC obě verze (5.x i 6.x).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3977
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30