Nero 7

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

vac
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nero 7

Příspěvekod vac » 17 led 2009 19:50

Zdarek potreboval bych poradit. Vsechna media vypaluji v programu Nero 7, posledni dobou mi vsak filmy nejdou tak jak by meli, a to tak, ze video bezi uplne normalne, ale zvuk se pri ruznych scenach zesiluje a zeslabuje. Zkusim program preinstalovat, ale chci se zeptat jestli to treba nemuze byt vypalovackou.....dik za kazdou radu :smile:

Reklama
jimmy3
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Nero 7

Příspěvekod jimmy3 » 17 led 2009 19:51

Nejdřív ten program přeinstaluj a dej vědět
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10

CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 17 led 2009 19:53

Múže to být vypalovačkou ale taky nerem.Zkus ho přeinstalovat pak uvdíš.Napřed nero odinstaluj pak pročisti registry ccleanrem a pak naisntaluj nový nero.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 led 2009 20:32

Nero jen pouhým odinstalováním a pročištěním registrů neodstraníš. Na svých stránkách na to mají speciální utilitu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

RuleZZZ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod RuleZZZ » 17 led 2009 20:37

Nezdá se mi, že by se Nero zbláznilo a začalo vypalovat jinak. Buď vypaluje dobře, špatně, nebo vůbec, ale aby mělo vliv na hlasitost zvuku, to se mi nějak nezdá. Spíš bych to tipoval na vypalovačku, nebo - nekupoval si náhodou v poslední době nějaké jiné DVD (CD)? Je dost možné, že je to nekvalitní značka, nebo jenom vadná sada.
„To, že lidi lžou je základní podstata lidskosti. Mění se jen to, o čem lžou.“
Gregory House

vac
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod vac » 10 úno 2009 20:41

:D Tak nevim, jestli je to teda tema dvd, nebo Nerem...Nero jsem vyhodil z pc a znova nainstaloval a vse v poho...ale momentalne mam Verbatimy a pred tim jsem palil na gigamastery. Ale zase si myslim ze kdyby byly vadny disky, tak se to spis bude sekat, nebo tak....a ne tohle. Kazdopadne dik za rady......cus

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”