Nero originál verze OEM 7.5.13.0. a odpojování internetu

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

kamculenka
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Nero originál verze OEM 7.5.13.0. a odpojování internetu

Příspěvekod kamculenka » 13 úno 2009 09:09

Dobrý den,

Windows JehoVisty, internet mám malý USB dongle modem od Vodafone a když si spustím nero, tak mě to odpojí z internetu, nelze se znova připojit, PC jej nevyhledá, je nutné restartovat PC, tedy notebook, aby mi najel internet.
Ale pokud zapnu noťas, zadám nero a až potom připojení k internetu, tak to funguje, proč se to takto chová? Nikdy to tak nedělalo. Děkuji všem za odpovědi.

Reklama
trab
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nero originál verze OEM 7.5.13.0. a odpojování internetu

Příspěvekod trab » 14 úno 2009 21:52

Presný dôvod neviem ani ja, robí mi to Ashampoo bur.studio 2006, aj DVD Fab. Skús však nie znovu reštartovať, ale modem internetu od počítača odpojiť,po chvíli znovu zapnúť a napojiť sa na internet. Ja mám modem od Orange a funguje to. Trab

kamculenka
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Nero originál verze OEM 7.5.13.0. a odpojování internetu

Příspěvekod kamculenka » 15 úno 2009 10:17

Ahoj trabe,

tohle bohužel nefunguje, když jej odpojím od noťasu a zpět potom zapnu, tak se mě to ani nezeptá na PIN simkarty, ale napíše mi, že žádný telefon není připojen, tudíž se k tomu nedostanu.
A zjistila jsem že i jakmile se mi odpojí internet, nenačte mi to ani flashku. Ale myška funguje, taktéž ji mám přes USB. Tak nevím co to :(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”