Problém při vypálení visty Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

jeronym.skocdolabe
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problém při vypálení visty

Příspěvekod jeronym.skocdolabe » 20 kvě 2008 21:59

Já jsem pouzil nejnovější vLite. Ten si vytvoří bootovatelný obraz. Pripichnul jsem ho na power iso a vypalil. Po restartu normalně nabootovalo.
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X

Reklama
ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 20 kvě 2008 22:03

Takže pro nabootování není nutné pálit?

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 20 kvě 2008 22:13

zlobyl píše:Co se týče legality, tak každý má právo na 1 záložní kopii od každého legálně získaného média. :profesor:

OMYL!
§66 (1) Do práva autorského nezasahuje oprávněný uživatel rozmnoženiny počítačového programu, jestliže: .......
c) zhotoví si záložní rozmnoženinu počítačového programu, je-li nezbytná pro jeho užívání

Ale to jen tak naokraj.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 21 kvě 2008 01:04

To mmmartin:

Tak jsem zase o něco chytřejší. :D

Musím říci, že jsi ve mě probudil zvědavost, a tak jsem trochu hledal a došel jsem k závěru, že v tomto případě se nebude jednat o tento případ, ale pravděpodobně o:
§66 Do práva autorského nezasahuje oprávněný uživatel rozmnoženiny počítačového programu, jestliže:
a) rozmnožuje, překládá, zpracovává, upravuje či jinak mění počítačový program, je-li to potřebné k užití počítačového programu v souladu s jeho určením, včetně opravování chyb programu, není-li dohodnuto jinak,

Já to tedy chápu tak, že Visty jsou operační systém a pokud systém používám na určitém PC a udělám si kopii, do které integruji potřebné ovladače nebo jen přidám nějaké později vydané aktualizace, tak podmínky bodu a) splním. :lookround:
Ale my vlastně ani nevíme, jaké úpravy tam mixik007 dělal. :?

_________________________________________________________________________________________________

To mixik007:

Ty mě snad vůbec neposloucháš. :mad: Říkal jsem, že ze soubory, které vypálíš jen tak bez ladu a skladu na DVD ti nikdy bootovat nebudou!!!
Ty totiž potřebuješ zaváděcí záznam, který jde přenést jen v obraze disku typu *.ISO a jemu podobných!

Ty jsi jen ty soubory vzal a hodil do obrazu, ale zase bez zaváděcího záznamu, čímž se opět dostáváme na začátek, protože tohle ti nikdy bootovat nebude!

Tohle jsem ti poradil, protože jsem myslel, že jsi dostal jako výstup obraz, který jsi se bezúspěšně pokoušel vypálit přes Nero!!!

Takže abych to zopakoval-potřebuješ zaváděcí záznam!!!

A abych nevypadal jako pes, tak tady je návod na přenesení zaváděcího záznamu a jeho vypálení s instalačními soubory a podle mě je tam dobře a navíc detailně popsáno nastavení, což může přispět i k vyřešení tvého problému. :bigups:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 21 kvě 2008 14:17

Omlouvám se že jsem tě nepochopil :oops: Já vyzkouším ten návod co jsi sem dal snad už se to podaří.Jinak jsem do té visty přidal pouze ovladače.Zátím díky potom se ozvu jak to dopadlo :smile:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 21 kvě 2008 15:11

Tak jsem to zkusil pomocí toho návodu.Podařilo se mi dostat ten bootovací sektor, ale když ho chci vypálit, tak jsem zase na začátku protože mi tam naskočí ta hláška co jsem psal v prvním příspěvku :-( A přitom jsem nastavil přesně tak jak je to tam napsáno. Už fakt nevím jak na to :x
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 21 kvě 2008 20:12

A co takhle zkusit použít již zmiňovaný vLite?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

larry1
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod larry1 » 18 úno 2009 16:07

Mam podobné problemy s Wistou jak si upravit Wistu aby si vybírala co chce a nechce vipalit to teda nevím.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    4887
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    5342
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problem s nabijanim
    od AirCrew » 12 srp 2025 14:04 » v Problémy s hardwarem
    4
    8721
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    29 srp 2025 21:29
  • Bios problém
    od helpmeboys » 19 zář 2024 19:30 » v Problémy s hardwarem