Mohl byste mi prosím poradit? Stáhla jsem si program WinAVI Video Converter a změnila jsem si koncovku u prezentace z wma na avi, aby mi šla přehrát v dvd přehrávači. Teď mi sice přehrát jde, ale protože se nejedná o plnou verzi, mám uprostřed obrazovky čtyřřádkový text, který nejde smazat. Je na něm internetová adresa a částka v dolarech...
Dalo by se s tím něco udělat?
děkuji na odpověď
WinAvi Vyřešeno
Re: WinAvi
bohužel je to trial verze a už ti vypršela zkušební doba, takže jedině koupit nebo ...ale to se tady nesmí
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Skús Format Factory-na nom si prerábam všetko (hudbu,filmy,foto) a neni problém s prehrávaním v pc ani v dvd playeri+jje free
samael.35
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě dalo: na uvedené internetové stránce je číslo účtu, na který zašleš uvedenou částku a na oplátku ti pošlou kód, po jehož vložení se ze zkušební verze stane verze plná.iiiva píše:Je na něm internetová adresa a částka v dolarech...
Dalo by se s tím něco udělat?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”