chci se zeptat jestli přehraju na tomhle přehrávači http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=570
CD s tímhle obsahem http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=571
Ja si myslím,že když podporuje DivX a české titulky u DivX tak by to mělo jít,ale přece jen 5000KČ je 5000KČ a tak bych to pro můj klid chtěl slyšet od někoho znalého :)
by the way : nejde mi jen o tohle cd, ale předpokládám, že ostatní filmy mnou stáhnuté budou mít stejný formát
Přehraju to?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak na to koukám, je to dost nabouchaný přehrávač, a podle toho co píšou, by ti to přehrát měl. Takže obětuj 10Kč za prázdný disk CD, vypal tam ten film a v prodejně si to nechej spustit. No a když nepojede.....
Když jsem si kupoval video, taky jsem si nechal nahrát téměř půl hodinový záznam z různých kanálů. A když jsem to viděl a byl jsem spokojený,tak jsem ho koupil. Hlavně nekupuj nic takového na zásilkovou službu, nebo jinak na dobírku. Pěkně hajdy do obchodu a nejdříve pořádně vyzkoušet.
Když jsem si kupoval video, taky jsem si nechal nahrát téměř půl hodinový záznam z různých kanálů. A když jsem to viděl a byl jsem spokojený,tak jsem ho koupil. Hlavně nekupuj nic takového na zásilkovou službu, nebo jinak na dobírku. Pěkně hajdy do obchodu a nejdříve pořádně vyzkoušet.
- Jake
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mijaja pouziva presne ty samy techniky co ja, mel sem sebou vypalenej film na cd, pro jistotu sem mel sebou ten samej film na dvd v originale a jeste ten samej film na dvd vypalenej. (ono prodavac by mohl koukat blbje ze tam mam vypalenej film
) ) a pak jeste cdcko a dvdcko na kterym byly akorat MP3jky, vsechno fungovalo a tak sem ten prehravac bral :)

Mám stejnou zkušenost. Zkoušel jsem originál DVD, vypálené DVD a avi s titulkama na CD. U toho CD mě zkoušel prodavač předem přesvědčit, že filmy na CéDéčkách jsou dead a když jsem to odzkoušel, tak se blaženě vyjádřil stylem, že to hraje a že nepochyboval.
Každopádně je to nejlepší způsob, jak zjistit funkčnost přehrávačů nebo rekordérů.

Každopádně je to nejlepší způsob, jak zjistit funkčnost přehrávačů nebo rekordérů.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”