NV!
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NV!
Chtělo by to napsat k čemu se vztahuje kde jsi na ni narazil atp...
Kdyžtak mrkni sem jestli ti to pomůže http://www.pndesign.cz/pripony-souboru. ... php?ext=nv
Kdyžtak mrkni sem jestli ti to pomůže http://www.pndesign.cz/pripony-souboru. ... php?ext=nv
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jseš si jistý, že se pohybujeme na tlustém ledu legality? Pokud tomu tak není, tak sorry, zde se nelegálními praktikami nezabýváme a já jsem docela přesvědčený, že toto je ten případ. Kdyby si ČT přála, aby si jejich filmy mohl stáhnout kdokoliv, určitě by na svých stránkách zveřejnila návod.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím z hlavy, jestli je to přímo zakotvené v pravidlech fóra, nebo jestli to je pouze interní dohoda mezi moderátory, uzavřená veřejně na tomto fóru, že se za legální nebudou považovat odpovědi na otázky typu "Stáhnul jsem si .... a nemohu to otevřít, poraďte."
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, stahování audiovizuálních děl samo o sobě nelegálním není, byť autoři škřípou zuby, ale poskytování návodu už by mohlo, zvláště pokud se věci ujme ambiciózní právník, pro fórum představovat problém...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”