Jak rozdělit MP3 do jednotlivých skladeb
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak rozdělit MP3 do jednotlivých skladeb
Tak se mi podařilo stáhnout CDčko 12 písniček, ale tvoří jej jeden soubor mp3 o velikosti 154 MB. Chtěl bych si z něj vybrat jen asi polovinu písniček a tudíž bych jej potřeboval rozdělit na ty jednotlivé skladby. Znáte někdo takový program, který by to dokázal rozdělit?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky. Zkouším ten MP3DirectCut, tak uvidíme. Je docela šikovnej, ale problém je v tom, že nedokáže rozeznat skladby od sebe, pokud tam není minimálně 0,5 vteřinové ticho. Pokud je tahle MP3 udělaná bez mezer a ticha, tak to rozdělí jen manuálně. To znamená, že to musím poslouchat a střihnout ručně v momentě kdy se mi zdá, že jedno končí a druhé začíná.
Ten druhej, byl až příliš jednoduchý, anglický a chtěl po mě jakési blbiny, počínajíc registračním číslem a cosi abych zadal konečný čas čertvíčeho, tak šel pod kytičky.
Ten druhej, byl až příliš jednoduchý, anglický a chtěl po mě jakési blbiny, počínajíc registračním číslem a cosi abych zadal konečný čas čertvíčeho, tak šel pod kytičky.

Naposledy upravil(a) mijaja dne 11 čer 2006 12:27, celkem upraveno 1 x.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak bohužel.
Nero to vzal zase jako celek (nevím, jestli mi tam třeba nechybí nějaký plugin - nevíš mmmartine?). Ten CoolEdit 2000 jsem už ne webu nenašel, jen jakýsi Adobe Audition, což má být jeho nástupce, ale ten v sobě tuhle funkci vůbec neměl. Navíc mi v kompu totálně překopal přiřazení přípon na otevírání souborů a nainstaloval hromadu zbytečností (WMseries apod.).

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To rozdělení neproběhne automaticky. V Adobe Audition (nebo např v Nero Audio Editoru) si otevřeš tu .mp3 a postupně kurzorem vybereš jednotlivé skladby a dáš File/Save selection .... (neznám tak dopodrobna Nero, ale v Audition tahle funkce je) a někam si jednotlivé skladby uložíš. Další možnost je postupně kurzorem vybrat ty skladby, které chceš odstranit a vymazat je klávesou Delete (to umí i Nero). Vybírání kurzorem probíhá stejně jako např. ve Wordu - tj dát kurzor na začátek, stisknout levou myš a táhnout až na konec. Začátky a konce skladeb si můžeš pro jednodušší hledání označit tzv Cue - nastavit kurzor na požadované místo a stisknout F8 (v Audition).
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No a tady je právě háček. Ono mi to ukáže jen jednu mp3, která má 150MB. To že je v tom 12 skladeb vím jen podle tracklistu a když se to poslouchá. Jinak se ve všech editorech chová i ukazuje jako jediná mp3. Kdyby tam byla aspoň 1 vteřinka mezi něma, tak by ji MP3DirectCut našel. ale takhle taky proběhne až na konec a rozdělí to až 8 vteřin před úplným koncem těch 150MB, protože je tam nějaká pauza.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
No právě! Jediná možnost je rozdělit to ručně. V audioeditoru si najít a označit místa přechodů mezi jednotlivými skladbami a pak odstranit to, co tam nechceš mít. Pokud se ti do toho nechce a vidíš nějakou možnost, jak těch 150 M dopravit ke mně, pošli, nebo řekni kde stáhnout a já si s tím pohraju. Budu ale potřebovat playlist s časy, abych věděl, kde stříhat a co vyhodit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2350
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 14:44