Dobrý den.
Pokud si v jakémkoli vypalovacím programu dám vytvořit nové CD (chci si udělat vlastní výběr), tak se mi vůbec nezobrazí tracky!
Vypalování celých CD a DVD funguje.
Ještě nedávno jsem si tyto výběry dělal a tak nevím, v čem může být problém?!
Vytvořit nové CD
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Vytvořit nové CD
Vítám Tě na PC-Help!
Co používáš za program. V Neru vybereš Hudební CD, klikneš na Přidat, přidáš a vypálíš.
Co používáš za program. V Neru vybereš Hudební CD, klikneš na Přidat, přidáš a vypálíš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Používám Ashampoo, ale zkusil jsem i Nero.
Dám přidat a není tam nic!Pokud dám, aby se ukázaly všechny soubory, tak se tracky zobrazí, ale měří pár kilobajtů...
Dám přidat a není tam nic!Pokud dám, aby se ukázaly všechny soubory, tak se tracky zobrazí, ale měří pár kilobajtů...
-
- Pohlaví:
To vypadá jako bys tam kopíroval jen zástupce a ne soubory.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Prostě nevím. Nedávno jsem to dělal normálně. Jak říkám, celé disky kopírovat jdou a z MP3 dělat CD také. Vše OK, ale když si chci udělat vlastní výběr, tak se mi nic nezobrazí a pokud dám *.*, tak jsou to pouze párkilové tracky (které ani nejdou načíst). A jako zástupce mi to nepřipadá, protože to chci tahat rovnou z CD...
-
- Pohlaví:
Tak to načítá jenom hlavičky. Zkus to CD nejprve stáhnout do PC.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud CD překopíruji na HDD, tak stejně měří NULU. Zkusil jsem jich více a vše stejné. Písničky z CD přes WMP i KMplayer jdou přehrávat v pohodě...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, zkusil jsem jich tunu... dokonce mi to dělají i vypálená CD, které jsem pálil já!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Musím jít, ale večer se vrátím a budu rád za každou radu!
Díky!
Díky!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Wes Parmalee píše:Pokud CD překopíruji na HDD, tak stejně měří NULU. Zkusil jsem jich více a vše stejné. Písničky z CD přes WMP i KMplayer jdou přehrávat v pohodě...
Jak kopíruješ? Musíš je "ripnout"...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No samozřejmě.To nejde jen z CD nakopírovat na disk.Takto ti to zkopíruje jen zástupce ,který říká kde to má přehrávací program hledat.Musíš to přes Nero nebo Windows Media Player na ten disk nejprve uložit (ne kopírovat) a to buď jako wav (stejný formát jako má orginál CD) a nebo MP3 či wma.Pak už není problém.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3329
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 6
- 3658
-
od meda2016