Vypalovani DVD s menu

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

hollca
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypalovani DVD s menu

Příspěvekod hollca » 26 čer 2009 16:38

Dobry den, chci se zeptat jak se vypaluje DVD kdyz ma menu a bonusy? Stahl jsem si totiz film, kterej to ma a je tam vic souboru napr. Video TS , VTS atd.. A nevim jak to vypalit, jestli je na to potreba jeste nejakej program, ktery to spoji bo neco takovyho. Tak prosim poradte.

Predem diky.

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Re: Vypalovani DVD s menu

Příspěvekod Marfy » 26 čer 2009 16:44

Dejme tomu,že je to volně legálně stažený film.V tom případě použiješ jakýkoliv vypalovací program,který umí vyrobit DVD disk.Třeba NERO.Pokud ho nemáš,tak doporučuji program DVD FAB .Ten to zvládne bez problémů.Dáš vypálit vše z té složky a program si to sám přebere.Respektive to co není potřebné pro kompilaci DVD tak ti ani nezobrazí.To samé umí i DVD Shrink.Prostě dáš vypálit videosoubory a je to.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

hollca
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod hollca » 26 čer 2009 16:46

Takze jak dam nahrat soubory, tak vyberu vse co tam je a proste vypalim? Je to tak dobre? A mam to udelat v tym Neru, kdyz ho mam bo v tym druhym programu? Klidne ho stahnu.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 26 čer 2009 16:50

Nějak nechápu druhou část odpovědi.V jakém druhém programu to máš ? A NERO máš ho vůbec?
BTW-nepoužívej výraz stáhnout,nebo budu muset toto téma zamknout.Stahování je proti pravidlům tohoto fóra.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

hollca
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod hollca » 26 čer 2009 16:54

No ptal jsem se jestli mam pouzit Nero nebo DVD Fab, ktery by jste mi doporucil? A teda jak to chcu vypalit a dam nahrat soubory k vypaleni tak mam vybrat vsechny soubory co ktomu filmu jsou(menu, bonusy...) a vypalit?

hollca
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod hollca » 26 čer 2009 17:39

Tak jsem to vypaloval tak, ze jsem vybral vsechny soubory co k filmu byly, ale kdyz to po vypaleni spustim tak se menu prehraje a pak je film a nejde v menu listovat apod...

hollca
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod hollca » 27 čer 2009 23:06

Prosim, muzete mi poradit jak to mam teda udelat abych vypalil ten film vcetne funkcniho menu? Je tam proste v te slozce s filmem nekolik souboru, ktere jsou asi menu, bonusy atd... a ja nevim jak to vypalit, protoze kdyz oznacim vsechny soubory a vypalim to, tak se mi to menu prehraje jako by to byl film, proste v tom nejde listovat.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 čer 2009 23:25

Buď v té složce menu je, a pak stačí DVD vypálit jako filmové DVD, neboli vše nacpat do složky VIDEO_TS, nebo menu neobsahuje a pak potřebuješ program, který ti to menu vytvoří.
Jak jsi to zkoušel pálit?
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

hollca
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod hollca » 28 čer 2009 00:01

To menu tam je, ja to klidne v PC muzu aji listovat v tym menu, ale kdyz vemu vsechny soubory a importuju je do nero a vypalim, tak to se jen prehraje a nejde v tym listovat.
A mam Nero 9 a tam mam jak vytvorit filmove DVD? V Neru 9 jsem toho jeste moc nedelal.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 28 čer 2009 00:31

Nevím jak v Neru 9, já mám jen Nero Express Essentials 7, ale někde tam musíš mít v presetech, jaký typ disku chceš vypálit. No a když vybereš, že chceš pálit filmové DVD a nasypeš tam ty soubory, tak by to snad mělo chodit, ne?
Jak jsi to v tom Neru pálil? Opravdu jako filmové DVD? Nebo jako datové DVD?
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

hollca
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod hollca » 28 čer 2009 00:35

Sel jsem do zalozky vytvareni a upravy, pak jsem dal vytvareni,upravy a nahravani videa pak jsem dal vytvorit DVD-Video a nahazel ty soubory .

Ale divam se a jde tam jeste dat vypalit videodisk, tak nebude to ono?

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”