Film se seká přesně po 37,5minutě. Vždy!
Re: Film se seká přesně po 37,5minutě. Vždy!
Test RAM? Jak na něj? Něco stáhnout něbo je nějaký interní ve win.?
-
- Pohlaví:
Ultimate Boot CD a na něm je mimo jiné i memtest.
Zkusím přes noc ten mem test.
Napadla mě ještě jedna věc, díval jsem se do nastavení velikosti virtuání paměti a byla omezená na 1340MB. Změnil jsem nastavení na "nastaví systém", třeba by i tohle mohlo pomoct. Pokud se zaplnil temp a film se dál dohrával, mohlo by to dělat. Mám v notesu jenom 1G RAMu, při současně běžících dalších programech by to mohlo způsobovat přetečení.
(přemýšlím nahlas)
m.
Napadla mě ještě jedna věc, díval jsem se do nastavení velikosti virtuání paměti a byla omezená na 1340MB. Změnil jsem nastavení na "nastaví systém", třeba by i tohle mohlo pomoct. Pokud se zaplnil temp a film se dál dohrával, mohlo by to dělat. Mám v notesu jenom 1G RAMu, při současně běžících dalších programech by to mohlo způsobovat přetečení.
(přemýšlím nahlas)
m.
-
- Pohlaví:
VP to určitě nedělá - doporučené nastavení VP je 1,5 x RAM u tebe tedy 1,5 GB.
Takže mem test ukončen, 1000% single i ve dvojitém provedení s ohledem na dvoujádro a výsledek "0".
Žádné chyby. Takže zase nic.
Řešíme nějaké chyby přes HJT, tak možná ještě tam že by se něco našlo. V opačném případě asi zkusím reinstal.
Žádné chyby. Takže zase nic.
Řešíme nějaké chyby přes HJT, tak možná ještě tam že by se něco našlo. V opačném případě asi zkusím reinstal.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak už bylo psáno,zkusit ten VLC player.Ale může za to i harddisk,který je v idle.
Zkus kopírovat nějaké soubory na hdd,tak ,aby to trvalo zhruba hodinu a pustit si u toho film. Tím pádem budeme mít jistotu,že se bude pořád otáčet a když přehrávač náhodou bude něco na hdd hledat,tak že se nesekne ten film díky této příčině (i v FW může být ukotvené samovypínání z důvodu šetření energie viz. ty zelené od WD).
Zkus kopírovat nějaké soubory na hdd,tak ,aby to trvalo zhruba hodinu a pustit si u toho film. Tím pádem budeme mít jistotu,že se bude pořád otáčet a když přehrávač náhodou bude něco na hdd hledat,tak že se nesekne ten film díky této příčině (i v FW může být ukotvené samovypínání z důvodu šetření energie viz. ty zelené od WD).
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3776