Co se zaheslovaným .RAR?

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Blaža
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Co se zaheslovaným .RAR?

Příspěvekod Blaža » 11 črc 2006 19:59

Ahoj všichni, mám problém s extrahováním jednoho souboru. Stáhl jsem film z P2P sítě ve formátu .rar. Při pokusu o rozbalení mi to při 97% napsalo : nesouhlasí CRC (nesouhlasí kod ?). Na začátku extrakce mi to nabídne, abych vložil kód ale samozřejmě že žádný nemám, tak to odklepnu a běží to do 97% a konec. Asi jsem udělal blbost se stažením toho souboru, ale už ho mám, tak se chci zeptat jestli to nejde nějak obejít. Lidí od kterých jsem to stahoval bylo víc, teď už ani nevim kdo takže se jich na ten kód asi nezeptám. Díky za pomoc. :oops:

/změna nadpisu
/mikel
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....

Reklama
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 11 črc 2006 20:05

Tak hochu, takhle mi leží na disku 4 soubory o velikosti přes půl Giga a čekám, až se milostivě uráčí ozvat někdo z těch, kdo dávali tyto linky na různých fórech pro stahování. Buď zapoměli na heslo, nebo tam dali špatné. Musíš se obrátit na to fórum, odkud máš ten link a napsat si o nové heslo. Já jsem zkoušel různé lamače hesel, ale po týdenním lámání, kdy se i komp citelně zpomalil (předpověď správného výsledku byla řádově kolem tří set roků), jsem to vzdal a teď čekám, jestli se ten maník, co mi dal špatné heslo ozve.

Blaža
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Blaža » 11 črc 2006 20:41

No jo. Ale jak poznam z jakýho je to fóra, když jsem to dal do hledáčku v SHAREAZe, to mi to našlo a začal jsem sosat. Já to nehledal na žádných fórech jen tam. A nejhorší je, že jsem stahoval 651 Mb asi jen tak, aby měl comp co dělat. Nevím kde to najít. :evil: Když dám na VLASTNOSTI SOUBORU v tom programu JMÉNO UNIVERZÁLNÍHO ZDROJE (URNs) tak je tam :

sha1:X7SZL5SNCCZ6GK35Y7JM63WV4WQODZO5
tree:tiger/:YK57ROUFU3SCVT3CHBYMXNG7SYZVG7QSWNFSG7Q
md5:f0d7cf07a4211a32aca4cdd8ed3b8b5f
ed2k:47c15cb8b0c6557a9ca2e6e06b12f095
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”