špatné přehrávání filmů (vyřešeno)

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

lukas wollmann
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

špatné přehrávání filmů (vyřešeno)

Příspěvekod lukas wollmann » 14 črc 2006 20:54

kdyz spustim jakykoli film tak tam je moc kontrastu a je to tmave.to sice muzu zesvetlit i vyladit do normalniho obrazu, ale kdyz tam pridam titulky tak jedou spatne jsou posunute.I kdyz to upravim v editoru titulku tak to je spatne.A taky kdyz chci v power dvd spustit film napise mi to eror traying to play cesta k souboru video_TS.IFO
Uz mě chytaji nervy :evil: , protoze se nemuzu podivat na filmy.Jestli byste mi prosim mohl nekdo poradit co s tim budu vam vdecny.
Naposledy upravil(a) lukas wollmann dne 26 črc 2006 08:51, celkem upraveno 1 x.

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 14 črc 2006 21:56

Další takovej! Už mě taky chytaj nervy! Co máš za přehrávač ? Jaký kodeky? Napiš něco konkrétního!

/mírně upraven slovník
/mikel
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 14 črc 2006 22:17

Ďáblíku, zkus se trochu zklidnit. Pokud se chceš rozčilovat nad příspěvky ostatních, zkus navštívit nějaké fórum, které se věnuje naší současné politické situaci. Tam si užiješ. :smile:

lukas wollmann
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod lukas wollmann » 15 črc 2006 16:17

přehrávačů mám několik. DVD power 6, mv2player , Vplayer , Mediapůayer clasic , BSplayer. Kodeky mam Ace Mega codecs pack dashboard.Ale nevim jestli to nahodou neni grafikou (GeForce mx 420), protoze i u her mi to blbne.Seka se to.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 16 črc 2006 00:45

mmmartin píše:Ďáblíku, zkus se trochu zklidnit. Pokud se chceš rozčilovat nad příspěvky ostatních, zkus navštívit nějaké fórum, které se věnuje naší současné politické situaci. Tam si užiješ. :smile:

Tam pro jistou nechodím, to bych nepřežil... :evil:

GeForce mx 420 je sice shit ale filmy by přehrát měla, zkus použít pro přehrání Zoomplayer nebo Crystal player
U crystalu jdou titulky "štelovat" za jízdy, možná i u zooma stejně tak nastavení jasu. V neposlední řadě záleží na tom co sleduješ za filmy některé zejména kinoripy jsou dost tmavé už od "výroby"! Úprava tilků ti asi nejde jinak by nešly špatně, zkus to ještě vychytat... :wink:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 16 črc 2006 01:37

lukas wollmann píše:Kodeky mam Ace Mega codecs pack dashboard

Už párkrát se tu řešily problémy s Ace Mega packem, protože je zbytečně přeplácaný. Zkus odinstalovat tento pack a nainstalovat K-Lite pack ve verzi Standard.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

lukas wollmann
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod lukas wollmann » 16 črc 2006 20:25

Jo na te grafice mi to filmy přehrav.S tou tmavosti a konrtrastem to je v poho.Na ovladacich grafiky sem si to primo nastavil pro video.Za ty kodeky K-Lite moc dekuju.A stema titulkama tu jeste nejak vykutim.Delami to ted jen u jednoho filmu.Skusim stahnout jeste ty preravace.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
    od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw)
    0
    2040
    od extrem Zobrazit poslední příspěvek
    07 dub 2025 17:34
  • Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
    od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    7
    6694
    od drobino Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 12:47

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”