Můžu vás někoho poprosit o pmoc? Nejde mi pouštět hudba ani muzika- chbí knihovna MSDXM.OCX jenže předtím mi to všechno šlo normálně. Je možné že jsem to smazal, tak mi prosím poraďte, prý to stačí poslat a napsat cestu, takže kdo má WINDOWS 98, ať mi prosím pošle MSDXM.OCX - dík moc
/změněn nadpis
/mikel
Nejde audio - chybí soubor MSDXM.OCX
Nejde audio - chybí soubor MSDXM.OCX
MSDXM.OCX
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pres co prehravas: WinAmp,WMP,BSPlayer?Kde ti chybi ty knihovny.Nejdrive bych zkusil preinstalaci programu kterym prehravas a mel by si ten .OCX soubor znovu vytvorit a nactes si vse do knihovny znovu.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To vypadá jako soubor o directů, zkus přeinstalovat DirectX...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
MSDXM.OCX je součást Win Media Playeru. Zkus si ho stáhnout odsud a ulož ho do adresáře Windows\System32\
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
pomoc prosíím
stáhnul jsem to a bylo to v zipu- extrahoval jsem to do te složky a když chci teď něco spustit, tak se mi nezobrazí že chybí ta knihovna jak se mi psalo ale nespustí se to, ani okno nenaběhne
nevím

MSDXM.OCX
Pokud máš legální wokna, stáhni si Win Media Player 9 nebo 10 ze stránek Microsoftu nebo si nainstaluj jiný přehrávač např. WinAmp. Stáhnout i s češtinou si ho můžeš tady. Doporučuji ti druhou možnost.
Znáte pravidla?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 5090
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58