Chci se zeptat.Nainstaloval jsem si program iTunes kvůli iPodu a od té doby se mi Mp3 přehrávají právě přes iTunes.Nevíte jak to přenastavit, aby se mi zase přehrávaly přes Windows Media player?Díkes
//není rozumné - a proto ani v pravidlech povolené - připojovat svůj dotaz do běžícího příspěvku, bez ohledu na to, zda se týká stejného problému - což navíc není tvůj případ.
//odděleno od nového tématu
//změna názvu z nic neříkajícího mp3
//mmm
Mp3 se přehrávají pouze v iTunes. Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mp3 se přehrávají pouze v iTunes.
Pravděpodobně jsi při instalaci iTunes změnil asociace souborů. Jdi do Ovládacích panelů > Možnosti složky a tady na kartě Typy souborů přiřaď příponě mp3 přehrávač, ve kterém mají být mp3 přehrávané. Druhá cesta možná vede přes nastavení VMP, kde by měly jít asociace taky nastavit - tím si ale nejsem jistý, VMP nepoužívám.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tak jsem na to koukal a v iTunes mám zaškrtlé, že to má přehrávat Mp3, jenže to nejde změnit.V media playeru nevím kde to změnit, nikdy jsem po tom nepátral.Jinak mám Vistu.Neví někdo jak to změnit?
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na XP to delam tak ze kliknu pravym na to co chci prehrat-otevrit v programu-zvolit program-vybrat cim to otevrit-zaskrtnu k otevreni souboru tohoto typu vzdy pouzit vybrany program a dam ok.Ale nevim jak ve Vistach?
Jo nakonec jsem na to přišel.Jak píšeš pravým, otevřít v programu a dal jsem že to chci otvírat v playeru a už to jde.Takže ve Vistě to jde taky.Jinak dík
Re: Mp3 se přehrávají pouze v iTunes. Vyřešeno
Bylo by ještě asi dobré nastavit v Mediaplayeru, aby si hlídal typy souborů (podobně jako si hlídá prohlížeč, je-li výchozím).
Ve WMP 11 to najdeš takto:
F10 (zobrazí menu) / Nástroje / Možnosti / Typy souborů
Pokud ti nějaký program ukradne asociace, mělo by stačit MP spustit, aby si je zase přebral zpátky.
Ve WMP 11 to najdeš takto:
F10 (zobrazí menu) / Nástroje / Možnosti / Typy souborů
Pokud ti nějaký program ukradne asociace, mělo by stačit MP spustit, aby si je zase přebral zpátky.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4644
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4308
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 3938