titulky jen v části filmu Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

kiki maka
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

titulky jen v části filmu  Vyřešeno

Příspěvekod kiki maka » 23 říj 2009 13:45

Ahoj všem.Prosím o radu.Stáhnu si film ,pak titulky (srt),vypálím na dvd,vyzkouším v pc a vše v pohodě.DVD vložím do přehrávače,ale film z titulky jde třeba jen 20 minut a pak nic - titulky přestanou jít.Stává se mi to u více filmů,ale ne u všech.Už nevím,co mám dělat.Přitom na pc to jde celé....Můžete mi prosím poradit,kde dělám chybu?Děkuji

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: titulky jen v části filmu

Příspěvekod peacoq » 23 říj 2009 14:01

Prehravac je jako minen stolni dvd-player?, ...ma problem s prehranim danneho souboru.
Film se nachazi v nejakem formatu (koncovka souboru, nejcasteji .AVI, .DivX) a k prehrani je nutny 'kodek' umozniici dekompresi/rozbaleni (moznost precist), a i kdyz stolni prehravac podporuje Xvid / DivX technologi, tak s titulkami miva problem, protoze ty nejsou soucasti filmu, da-li se to tak rict. Musely by se titulky vlozit primo do filmu.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: titulky jen v části filmu

Příspěvekod El Diablo » 24 říj 2009 19:39

Ale ty titulky přehrávač přehrát umí, jen mu nejdou po celou dobu filmu.
IMHO jsou ty titulky nějakým způsobem poškozené, zatím co PC to "zkousne" tak DVD player ne. Někdy je to jen blbina jako chybící mezera mezi řádky a podobně. Zkus na opravu požít Subtitle workshop.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”