nejde mi prehrat mp3
nejde mi prehrat mp3
nazdarek mam taky problem ze mi nechce prehrat winamp v total komandru mi sedia velkosti a vo winampe mi neukaze dlzky trackov iba mp3 a ani v dvd prehravaci mito nejde co stym
Re: nejde mi prehrat mp3
Winamp v Total Commanderu? Co to je?
A kde sedí ty velikosti? Na židli?
Co znamenají slova mito a stym?
Šlo by to napsat srozumitelněji? Pokud možno s diakritikou a zcela určitě s interpunkcí, abychom poznali, kde začíná a kde končí věta.
Odpusť mou ironii, ale ty se ptáš, ty potřebuješ poradit, tak piš, prosím, srozumitelně.
Když bys napsal takovýhle text někam na úřad, tak tě s tím vyrazí. Kdybys to psal do školy, tak si taky dáš záležet, abys nedostal pětku. Tak proč ti nezáleží na nás, jak se nám to bude číst?
A kde sedí ty velikosti? Na židli?
Co znamenají slova mito a stym?
Šlo by to napsat srozumitelněji? Pokud možno s diakritikou a zcela určitě s interpunkcí, abychom poznali, kde začíná a kde končí věta.
Odpusť mou ironii, ale ty se ptáš, ty potřebuješ poradit, tak piš, prosím, srozumitelně.
Když bys napsal takovýhle text někam na úřad, tak tě s tím vyrazí. Kdybys to psal do školy, tak si taky dáš záležet, abys nedostal pětku. Tak proč ti nezáleží na nás, jak se nám to bude číst?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
no myslel so to tak ze velkost DIR ma ale vo winampu to neprehra a ani v dvd prehravacu co stym mam to dacim covertnut a scim
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jakou příponu - poslední tři znaky po tečce (bodke) má ten soubor, který chceš přehrát?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 2978
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 3
- 4141
-
od buchtik