Příspěvekod liborek » 28 říj 2009 01:54
Chtěl jsem převést nějaké soubory AVI na DVD.Jedná se o asi dvacet dílů Krtečka pro syna.Roky používám ConvertXtoDVD a vždy bez problémů.Ovšem nevím co se teď stalo.Ještě ,že jsem byl u počítáče a nešel spát.Nastavil jsem jako obvykle a spustil.Ovšem vápětí jsem si všiml,že neustále klesá při převodu fps a zvyšuje se zatížení procesoru.Prodlužovala se doba do konce.FPS nakonec klesalo až skoro k nule.Pak už mi začal pípat přetížený počítač a tak jsem to rychle vypnul.To se stalo po převedení asi deseti minut videa!Už od začátku to bylo divný když byl procesor vytížený na 70%.Což jsem neměl ani u starého compu z daleko slabším kouskem.
Jsem z toho bezradný.měnil jsem i nastavení,ale všechno na nic.pořád se to chová stejně!
DŮLEŽITÉTeď jsem ještě zkusil nějaký filmy a ono fakt dělá jen u toho KRTKA.Dal jsem převod několika filmů co má v compu a jelo to jak ze sjezdovky
to jsem blázen!
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.