Vypalování hudby vždy končí hláškou „nezdařilo se…“.*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vypalování hudby vždy končí hláškou „nezdařilo se…“.*
Ahoj, mám stejný problém, nebo aspon podobny, nemohu vypalovat hudební cd, mp3 cd jde a i filmy v avi, ale chci vypálit hudební cd ve formátu cda a píše mi že se vypalování nezdařilo, zkoušel jsem i jiné programy, například zde jmenované, ale stejny vysledek, nezdarilo, nebo vypálilo s chybami, nejlepšího výsledku jsem zatím dosáhl, že mi to vypálilo 5 písní z deseti s hláškou vypalování se nezdařilo,používám primárně nero, ale jak říkám zkousel jsem i jiné programy, potřeboval bych poradit, jo a firmware na vypalovacku mam taky nejnovější, systém windows xp, na netu jsem nasel neco ve smyslu že za to může možná windows, poradte mi prosím..........
Naposledy upravil(a) Myloš dne 13 úno 2010 22:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s vypalováním hudby“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Ja snad tak těžké namísto stupidního slova „problém“ ten problém stručně popsat? Příště, ano?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s vypalováním hudby“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Ja snad tak těžké namísto stupidního slova „problém“ ten problém stručně popsat? Příště, ano?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s vypalováním hudby
Jakou rychlostí vypaluješ?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypalování hudby vždy končí hláškou „nezdařilo se…“.*
Zkus na vypalování cd použít Wmp.
Re: Vypalování hudby vždy končí hláškou „nezdařilo se…“.*
Kdysi se mi něco podobného stalo na starém PC v Neru. Taky mi nechtěl vypalovat hudební cd z formátu mp3. Kámoš mi poradil, že mám v jiném programu nejprve převést mp3 na waw a ten pak vypálit jako hudební cd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 2046
-
od extrem