Hezký den,
mám k vám prosbu ohledně filmů. Chci si originální filmy vypálit co nejvíc filmů na jedno DVD. Pomoci cloneDVD jsem to zmenšil, ale potřebuju to sjednotit. originál filmy mají Audio a video_TS. Ve složce Video_TS je několik jakokdyž partů filmu. Film rozdělený na víc. Ja to potřebuji dát do jednoho a převedu to i na jiný formát.
Děkuji za radu.
Sjednocení filmu
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sjednocení filmu
Pokud už to máš dostatečně zmenšeno,tak to nemusíš dále převádět a zmenšovat.Ani bych to nedoporučoval.Kvalita by šla zase o něco níže.Stačí jen složku s filmem dát na DVD a přidávat další složky a filmy.To,že je ve složce více částí filmu nemusíš řešit,protože přehrávač to stejně postupně přehrává,tak jak má.Čili VTS 01,pak plynule přejde na VTS 02 a tak dále.Já bych to však udělal asi jinak.Převedl bych rovnou filmy z orginálú na .avi a pak naházel na jedno DVD.K tomuto běžnému převodu ti dobře poslouží Any Video Converter .Na jedno jednovrstvé DVD ti vlezou asi čtyři filmy ve slušné kvalitě formátu .avi (DivX nebo Xvid)
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”