.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Většina DVD filmu s Funesem je na netu k dostání legálně za 99,- kč, to snad nemá cenu ani vypalovat
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jj.Jindash nas recht http://www.levneknihy.cz/CenikZbozi.aspx?n=4 a nejen tyhle.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
nemusíš znova zakládat stejné téma, stačí si jen přečíst odpovědi u toho prvního
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=7912

http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=7912
hmm
Ale to bude tím, že na ty vaše odpovědi z toho prvního asi nereaguju - to tě nanapadlo??
Nechci platit za každej jeho film 99,-Kč + 80,-Kč poštovnýho a proto se tedy ptám znovu chápeš?? nejspíš asi ne - tak ti to vysvětluju :-) čau
/Ale já na to budu reagovat, chápeš? Z nějakého podivného důvodu existují pravidla a z ještě podivnějšího důvodu admini a modi nemají rádi doublování příspěvků. Takže jsem oba spojil a tobě doporučuji přečíst si pravidla (odkaz mám v podpisu).
/mikel

/Ale já na to budu reagovat, chápeš? Z nějakého podivného důvodu existují pravidla a z ještě podivnějšího důvodu admini a modi nemají rádi doublování příspěvků. Takže jsem oba spojil a tobě doporučuji přečíst si pravidla (odkaz mám v podpisu).
/mikel
Nebezpečí
Nevím o co ti jde ale cena 99kč je velice hezká!!!
Navíc oslovovat neznáme na forech o zaslání nelegálních kopií je dost drsný. Zvlášť při novém zákoně AZ.
Pochybuji, že se někdo ozve, ale i tak ti radím toho nechat pro vlastní dobro.
Navíc oslovovat neznáme na forech o zaslání nelegálních kopií je dost drsný. Zvlášť při novém zákoně AZ.
Pochybuji, že se někdo ozve, ale i tak ti radím toho nechat pro vlastní dobro.
Filmy s Funésem seženeš i ve videopůjčovnách a co s nima budeš dělat je tvůj problém.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale clapci vy nám ty nováčky vůbec nerozmazlujete.
Relativně nejlevněji se dostaneš k filmům když si prostuduješ rubriku Výměnné sítě.
Můžeš třeba začít klikem na můj podpis.
Samozřejmě chce to si připlatit za eletriku za takřka nonstop provoz PC a mít připojení s neomezeným množstvím dat od operatora který provoz na těchto sítích nezakazuje. Ještě lepší je když to připojení má veřejnou IP adresu.
Co se týče Levné knihy Snad mají kamenných obchodů dost proč si někdy třeba v sobotu neudělat výlet do nejbližšího města kde mají obchod. Podle mne když nakoupíš alespoň 3 tituly už šetříš 80,-Kč za poštovné.
Zůstaň nám věren a pamatuj "učit se, učit se" To už říkal Lenin, když propad ve třetí třídě.
(Jinak obecná neochota řešit problémy, které jsou již probrány a vyřešeny. Chce to udělat si čas a číst. Pokud pak něco nechápeš nebo ti PC skutečně nefunguje rádi ti pomůžem)
Relativně nejlevněji se dostaneš k filmům když si prostuduješ rubriku Výměnné sítě.
Můžeš třeba začít klikem na můj podpis.
Samozřejmě chce to si připlatit za eletriku za takřka nonstop provoz PC a mít připojení s neomezeným množstvím dat od operatora který provoz na těchto sítích nezakazuje. Ještě lepší je když to připojení má veřejnou IP adresu.
Co se týče Levné knihy Snad mají kamenných obchodů dost proč si někdy třeba v sobotu neudělat výlet do nejbližšího města kde mají obchod. Podle mne když nakoupíš alespoň 3 tituly už šetříš 80,-Kč za poštovné.
Zůstaň nám věren a pamatuj "učit se, učit se" To už říkal Lenin, když propad ve třetí třídě.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek píše:Ale clapci vy nám ty nováčky vůbec nerozmazlujete.
Pravidla fóra jsou stejné pro každého, ať je to nováček nebo někdo, kdo je členem fóra už přes 2 roky. Tím, že je někdo porušuje, přidělává práci mě, Jakovi a Ltb. Takže nešetřím nikoho a je mi jedno, jestli je na fóru rok nebo 1 den.
A to že mmmartin, Jidhash nebo pkj radí karlovi radši koupi těchto titulů není od věci, protože je nový, tvrdší autorský zákon a každý si dává pozor, aby někomu poskytoval návody na stažení nebo vytvoření nelegálních kopií.

Znáte pravidla?
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”