.

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

karelk
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

.

Příspěvekod karelk » 27 zář 2006 13:03

-
Naposledy upravil(a) karelk dne 06 říj 2006 14:46, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 27 zář 2006 13:24

Většina DVD filmu s Funesem je na netu k dostání legálně za 99,- kč, to snad nemá cenu ani vypalovat
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 zář 2006 13:30

Jj.Jindash nas recht http://www.levneknihy.cz/CenikZbozi.aspx?n=4 a nejen tyhle.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 27 zář 2006 14:25

Případně osobně v prodejnách Levné knihy za stejnou cenu. A pro filmové fajnšmekry: v Levných knihách lze sehnat spoustu starších filmových hitů (Antonioni, Bergmann, Passolini, .....)

karelk
nováček
Stav:

,

Příspěvekod karelk » 02 říj 2006 15:12

-
Naposledy upravil(a) karelk dne 06 říj 2006 14:47, celkem upraveno 1 x.

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 02 říj 2006 15:27

nemusíš znova zakládat stejné téma, stačí si jen přečíst odpovědi u toho prvního :roll:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=7912
Jak na torrenty

karelk
nováček
Stav:

hmm

Příspěvekod karelk » 02 říj 2006 16:52

Ale to bude tím, že na ty vaše odpovědi z toho prvního asi nereaguju - to tě nanapadlo?? :roll: Nechci platit za každej jeho film 99,-Kč + 80,-Kč poštovnýho a proto se tedy ptám znovu chápeš?? nejspíš asi ne - tak ti to vysvětluju :-) čau

/Ale já na to budu reagovat, chápeš? Z nějakého podivného důvodu existují pravidla a z ještě podivnějšího důvodu admini a modi nemají rádi doublování příspěvků. Takže jsem oba spojil a tobě doporučuji přečíst si pravidla (odkaz mám v podpisu).
/mikel

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 02 říj 2006 17:00

a já bych řekl že jen přidáváš práci moderátorům a klidně bych se vsadil, že tento tvůj druhý dotaz bude smazán a omlouvám se že nejsem jasnovidec
ps: poštovné se platí jen jednou, nemusíš si každý film objednávat zvlášť :idea: :lol: , ale to jen tak na okraj
Jak na torrenty

pkj
Level 1
Level 1
Stav:

Nebezpečí

Příspěvekod pkj » 02 říj 2006 18:58

Nevím o co ti jde ale cena 99kč je velice hezká!!!
Navíc oslovovat neznáme na forech o zaslání nelegálních kopií je dost drsný. Zvlášť při novém zákoně AZ.
Pochybuji, že se někdo ozve, ale i tak ti radím toho nechat pro vlastní dobro.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 02 říj 2006 22:35

Filmy s Funésem seženeš i ve videopůjčovnách a co s nima budeš dělat je tvůj problém.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 03 říj 2006 07:04

Ale clapci vy nám ty nováčky vůbec nerozmazlujete.

Relativně nejlevněji se dostaneš k filmům když si prostuduješ rubriku Výměnné sítě.
Můžeš třeba začít klikem na můj podpis.
Samozřejmě chce to si připlatit za eletriku za takřka nonstop provoz PC a mít připojení s neomezeným množstvím dat od operatora který provoz na těchto sítích nezakazuje. Ještě lepší je když to připojení má veřejnou IP adresu.
Co se týče Levné knihy Snad mají kamenných obchodů dost proč si někdy třeba v sobotu neudělat výlet do nejbližšího města kde mají obchod. Podle mne když nakoupíš alespoň 3 tituly už šetříš 80,-Kč za poštovné.

Zůstaň nám věren a pamatuj "učit se, učit se" To už říkal Lenin, když propad ve třetí třídě. :lol: (Jinak obecná neochota řešit problémy, které jsou již probrány a vyřešeny. Chce to udělat si čas a číst. Pokud pak něco nechápeš nebo ti PC skutečně nefunguje rádi ti pomůžem)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 03 říj 2006 12:41

Jan Pašek píše:Ale clapci vy nám ty nováčky vůbec nerozmazlujete.

Pravidla fóra jsou stejné pro každého, ať je to nováček nebo někdo, kdo je členem fóra už přes 2 roky. Tím, že je někdo porušuje, přidělává práci mě, Jakovi a Ltb. Takže nešetřím nikoho a je mi jedno, jestli je na fóru rok nebo 1 den.
A to že mmmartin, Jidhash nebo pkj radí karlovi radši koupi těchto titulů není od věci, protože je nový, tvrdší autorský zákon a každý si dává pozor, aby někomu poskytoval návody na stažení nebo vytvoření nelegálních kopií. :wink:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”