Ahoj jsem tu novej ale hledám pomoc většinou pálím DVD v kombinaci AnyDVD + DVD Shrink + DVDFab decrypter ale narazil jsem třeba u Underwordlu II kde mi to hlásí nedostatek paměti což při 2 giga operační beru jako provokaci kde mám hledat řešení poraďte "please!"
/změna nadpisu
/mikel
Nedostatek paměti při pálení DVD
Jako nováčkovi ti poradím:
1. Přečti si pravidla fóra (odkaz mám v podpisu), kde se píše, jak máš pojmenovávat příspěvky a kde je také napsáno, že se máš nejdříve pokusit najít na fóru, jestli se tu něco stejného už neřešilo, protože
2. Přesně tenhle problém se řeší v předchozích příspěvcích, které se jmenují Ocharana Sony a Underworld 2.
1. Přečti si pravidla fóra (odkaz mám v podpisu), kde se píše, jak máš pojmenovávat příspěvky a kde je také napsáno, že se máš nejdříve pokusit najít na fóru, jestli se tu něco stejného už neřešilo, protože
2. Přesně tenhle problém se řeší v předchozích příspěvcích, které se jmenují Ocharana Sony a Underworld 2.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2860
-
od MariTopHigh
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 23:00