Do blba!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Do blba!
Nevím si rady se záložní kopií filmu Do blba!Na HDD jsem to dostal Decrypterem s Any DVD 6.0.7.0,ale zmenšení nejde ani s DVD2ONE ani se Shrinkem a S FABem to vyleze a v přehrávači začátek poskakuje a trhá se.Udělal jsem kopii 1:1 na DVD DL,ale když označím v menu Film,začne až od 4 kapitoly.Abych viděl začátek,musím doskákat na začátek manuálně.Stejně to chodí,když označím ve výběru kapitol kapitolu 1.Má někdo radu nad zlato?
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Do blba!
Já to nestahoval,mám to z originálu.Musim se mrknout,jak vlastně ten Rapidshare maká.
zkus tohle
Někde jsem to potáh a už nevím kde.Chvilku to tam nechám pak to smažu.To víš novej AZ
Kód: Vybrat vše
http://www.gothicrpg.cz/Do%20Blba.PDF
Někde jsem to potáh a už nevím kde.Chvilku to tam nechám pak to smažu.To víš novej AZ

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
to Broza
Díky za radu,hned se do toho pustim,doufám,že to bude fungovat i na nějaký další filmy,musim uznat,že český jsou teď líp chráněný než holywoodský trháky. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pokus
Čoveče,když jsem ten celej zdlouhavej proces protáhl,vyšel mi film,ale na začátku se to stejně trhá,kousek,ale trhá,tak to asi maj fakt dobře udělaný!!!Na orig DVD je kousek od kraje mezera,ta asi odděluje datovku s ochranou.Až se to někomu podaří bez chyb,dejte vědět.Díky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Hurá
Po návštěvě fóra Živě.cz jsem konečně udělal 100% fungující kopii.Tak jednoduchej postup jsem nečekal,stačilo film ripnout DVDDecrypterem s AnyDVD6.0.8.0 a pak to protáhnout MagicDVDRipperem.Vypálený v Neru funguje bezchybně. 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”