Avidemux chyba(spidermonkey ECMAScript Error) Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Avidemux chyba(spidermonkey ECMAScript Error) Vyřešeno
Tak mě to nedalo a chvilku jsem laboroval.Jak jsi psal-stáhnul a zkusil
tak by mě zajímalo jak jsi to dokázal,protože win7 chybí podstatná věc a to flv splitter který pod windows7 prostě nefunguje(starší systémy ho vemou)a virtualdub na převod flv tudíž nefunguje.Avidemux máš zajisté poslední verzi http://fixounet.free.fr/avidemux/kde seznam úloh funguje bez problémů.Zkoušel jsem převod flv-Xvid a žádný problém se nekonal.A nakonec ke kvalitnímu převodu-pokud mám video o určité velikosti a formátu-udělám převod-video se zvětší tak neztrácím náhodou na kvalitě?

Re: Avidemux chyba(spidermonkey ECMAScript Error)
tak neztrácím náhodou na kvalitě?
Já nevím ale mám dojem,že čím větší bitrate=větší velikost=lepší kvalita.
Zkoušel jsem hodně programů,ale se stejným výstupním bitratem nejlépe vycházel avidemux.
Ve virtualdubu to v přímí kopii streamu z flv do avi převedlo,ale výsledek nebyl klasický avi(xvid,divx)ale nějaký avc nebo aac nebo tak něco co nešlo přehrát na dvd,jenom v pc.A převod z kompresí =to je ve virtualu nadlouho.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ve virtualdubu je pod w7 je ten problém,že nefunguje ten splitter a tudíž nemůžeš převádět do toho formátu jaký si představuješ.Avidemux v poslední verzi funguje bez problémů pokud mu zadáš úlohy-zkus ho přeinstalovat.Pokud se týká kodování o dvou průchodech tak jistě bude kvalita pokud děláš třeba dvd na xvid,ale flv?To má smysl převádět?
Ve virtualdubu je pod w7 je ten problém,že nefunguje ten splitter a tudíž nemůžeš převádět do toho formátu jaký si představuješ.Avidemux v poslední verzi funguje bez problémů pokud mu zadáš úlohy-zkus ho přeinstalovat.Pokud se týká kodování o dvou průchodech tak jistě bude kvalita pokud děláš třeba dvd na xvid,ale flv?To má smysl převádět?
Flv má smysl převádět.Třeba ze stránek čt 1,nova nebo youtube něco sosnu v dobrý kvalitě.
Ale avidemux prostě nejde.Přeinstaloval jsem i systém,zkoušel portabel verzi a výsledek furt stejný.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Každej máme jinej názor co je kvalita videa.
Aby jsi viděl,že funguje tak jsem na rychlo splácnul Pokud se ta tvá hláška objevuje při odstraňování starých úloh tak zkus použít taky OK.

Koukám že ti to facháA jakej máš OS,kodeky atd..?
Při odstraňování se neobjevuje,jen když to chci sputit.
Při odstraňování se neobjevuje,jen když to chci sputit.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
W7 64bit a kodeky pouze ffdshow.
W7 64bit a kodeky pouze ffdshow.
Tak nevím,asi to funguke jenom na 64bit.Zkoušel jsem to ffdshow kodekama a stále stejné.
Nakonec jsem pořádně vyzkoušel ten Format factory.A super.Akorát u převodu z flv se nepatrně posune zvuk.Ale to řeší jinej soft přímo na převod z flv.
Takže díky a lock.
Takže díky a lock.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 3938
-
od byron
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2025 17:11
-
-
- 16
- 8598
-
od petr22