vypalování dvd ve formátu avi
vypalování dvd ve formátu avi
Jak to mam udelat aby se mi dal film ve formatu avi na dvd ? vzdycky to ukazuje ze tam ma bejt format VOB IFO BUP a avi nejde, mam nero expres nebo ashampoo burning ale v obou to chce ty formaty VOB IFO BUP 

-
- Pohlaví:
Re: vypalování dvd ve formátu avi
Má-li být vypálenené DVD ve formátu DVD, pak tam skutečně musí být soubory jak nero káže. Pokud ale víš, že se obejdeš bez formátu DVD (nemusí jít potom přehrát na DVD přehrávačích), pak lze filmy v .avi vypálit při volbě datový disk DVD. V tomto případě půjdou filmy přehrát v PC a v DVD přehrávačích jež podporují přehrávání filmů v divx apod.
a jak se to prevadi do tech formatu VOB IFO BUP ?
-
- Pohlaví:
Je třeba mít program, který formát avi zkonvertuje do DVD. Stačí zadat do googlu "avi to dvd converter" a z nabízených možností si vybrat. Já používám CnvertX http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/ ten je ale placený (dostal jsem ho zdarma v počítačovém časopisu). Většina těchto programů dokáže DVD i sama vypálit.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Umí to i ASHAMPOO Burning, které - ja sám říkáš - máš.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
.pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky - 3
- 2749
-
od uzivatelzacatecnik