Ashampo při vypalování požaduje víc místa na disku C:.* Vyřešeno
Re: Ashampo při vypalování požaduje víc místa na disku C:.*
všem se strašně moc omlouvám bylo mi to divný a tak sem na to jukla znovu a máme tam 8GB .Ale když tam teda máme 8GB a chceto 5GBtak proč to nejde.Skoušela sem to znovu vypálit a ukazuje to pořad to samí "Nelze vytvořit vystupní adresář.Nedostatečné volné místo na disku C potřebujete velikost 5GB" A je to verze Ashampo Burning Studio 2010 koukala jsem na to
Ešte je možnosť vymazať staré body obnovy, tam býva aj niekoľko GB, ak sa nemažú pravidelne. Ísť na Tento počítač - Disk C - kliknúť pravým tlačidlom - Vlastnosti - Čistenie disku - chvíľku bude počítať a potom sa ukáže nová tabuľka - Tam hore prepnúť na ďaľšie možnosti - Obnovenie systému - Vyčistiť - odklikať OK. A už to potom môžeš urobiť rovno aj na D, lebo keď sa vymažú staré body obnovenia na C, nemá význam aby súčasti k ním trčali na D.
Naposledy upravil(a) brano dne 30 říj 2010 13:06, celkem upraveno 1 x.
tak já to skusím a uvidíme co to provede DIKY všem co jste mi poradily vím že to semnou není lehké .Tak jdu na to
tak ted mám na C 9,32GB a D je prázdné
Pokiaľ nie je to Burning studio 10 "advance", tak ho daj preč, lebo ti buď za chvíľku skončí ,ak je trial alebo je možnosť, že je to warez. Pozri hore na obrázok, ja mám "Advance" to je free. A potom si stiahni http://www.burnaware.com/downloads.html Free verziu, veľmi vďačný, jednoduchý program a nastav si tam CZ jazyk.
Ešte keď si to všetko čítam, nesnažíš sa napáliť náhodou veľký 5 GB súbor a v mechanike máš strčené 4,5 GB DVD? Lebo ináč nevidím dôvod, prečo by ti nemal napaľovací program nenapáliť filmy ak píšeš, že máš 9,32 GB voľného miesta na C. Tým to asi nebude, že by na C bolo málo miesta.
Ešte keď si to všetko čítam, nesnažíš sa napáliť náhodou veľký 5 GB súbor a v mechanike máš strčené 4,5 GB DVD? Lebo ináč nevidím dôvod, prečo by ti nemal napaľovací program nenapáliť filmy ak píšeš, že máš 9,32 GB voľného miesta na C. Tým to asi nebude, že by na C bolo málo miesta.
A jak se to na ten obrázek davá????
Čo máš na mysli? Sem chceš vložiť obrázok? Poprosím preformulovať otázku, lebo takto tu úplne zbytočne spamujeme. Na aký obrázok? Čo chceš dať na obrázok? Kde chceš dať obrázok? ...
tuto mi to píše"Nelze vytvořit vystupní adresář.Nedostatečné volné místo na disku C potřebujete velikost 5GB" A je to verze Ashampo Burning Studio 2010 koukala jsem na to[/quote] a dělá to i když chci vypálit jen jeden film a ten určitě tolik nemá
No 1 film určite nemá toľko. Veď si stiahni ten program čo si ti dal na neho odkaz a už si to mohla mať možno napálené. Chyba bude asi v Ashampoo, alebo ho máš zle nastavený. Výstupný adresár predsa musí byť CD alebo DVD vložené do mechaniky (asi E) nie disk C. Veď napaľuješ hádam na DVD, keď si písala, že chceš napáliť viac filmov a nie na pevný disk na jednotku C.
já to nestahovala to ten muj .No až dorazí dom tak mu řeknu at to odinstluje a nainstaluje nový .A opravdu to píše disk C. No chcem vypalovat na DVD a není možný že jen vybýrame špatnou možnost na tom ashampo Na hlavním menu najedu na vypalování filmu a pak je tam 6 možností a mi dáváme tu první není to možná v tom???
Asi je to v tom.jakej název má ta první možnost?
Pozri sa v Ashampoo koľko máš miesta na dočasné súbory:
Takže ak píšeš, že máš 9,32 GB voľného miesta na C, tak by si mala mať 9 320 MB voľného miesta v adresári a to by malo stačiť na napálenie aj dvojvrstvového DVD.
Filmy máš zrejme v nejakom adresári, takže treba použiť túto možnosť :
A potom:
Tam nájsť adresár s filmom, ktorý chceš vypáliť. Samozrejme v mechanike musí byť vložené CD alebo DVD, podľa toho koľko chceš toho vypáliť.
Takže ak píšeš, že máš 9,32 GB voľného miesta na C, tak by si mala mať 9 320 MB voľného miesta v adresári a to by malo stačiť na napálenie aj dvojvrstvového DVD.
Filmy máš zrejme v nejakom adresári, takže treba použiť túto možnosť :
A potom:
Tam nájsť adresár s filmom, ktorý chceš vypáliť. Samozrejme v mechanike musí byť vložené CD alebo DVD, podľa toho koľko chceš toho vypáliť.
Naposledy upravil(a) brano dne 30 říj 2010 14:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2900
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 3
- 5104
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 8
- 3271
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3206
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1977
-
od Jirka88