FILM ZE 4 GB NA 1,4 GB???
FILM ZE 4 GB NA 1,4 GB???
Zdravím, najde se tady prosím někdo, kdo mě poradí program na zmenšení dvd filmu např. ze 4 GB na 1,4 GB? Zkoušel jsem DVD Shrink a tam to nejde, tam se zmenší jen na cca 2,2 GB a když jsem nastavil vlastní kompresní poměr, tak to nereaguje. Děkuji mnohokrát....
Re: FILM ZE 4 GB NA 1,4 GB???
A trváš na zachování formátu videoDVD? V opačném případě bych doporučil nějaký DivX, XviD nebo H.264
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Vystřihni film a nech si jenom reklamy
Pokud půjdeš do DivX či Xvid, šáhni po DVDx.

No myslím to tak, že když stahuju např film z ULOZ.TO, tak má např. 1,4 GB a to mě zajímá. Většinou jsou ty filmy s koncovkou .AVI.
A teď mám 3x DVD od známého, chci to zmenšit a hodit si to na 1 DVD... Jinak převádím v programu ConvertXtoDVD.... Díky...
A teď mám 3x DVD od známého, chci to zmenšit a hodit si to na 1 DVD... Jinak převádím v programu ConvertXtoDVD.... Díky...
Jestli to je nekrouhnuté a tedy jak říkám jí full neboli DVD-Video (1:1) či dokonce originál, tak bych se nad tím zamyslel, protože konvertováním někam k 1 GB ztratíš kvalitu. Convert X To DVD 4.0.12.327+CZ ti nepomůže, protože slouží k opačnému účelu, z krouhnutích (zmenšených) videí dělá DVD-Video, tedy ty zhruba 4 GB, ale kvalita už se nijak tímto nezvýší ...
-
- Pohlaví:
Tyto programy jsou placené, ale třeba na Giveway už něco free bylo. Něco se dá také najít zde http://www.leawo.com/, sám sem cosi používal, ale jelikož to bylo free, tak tam byl vodotisk.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
I vypalovací program NERO umí převeést DVD film na VCD a to se pak podstatně zmenší.Ovšem kvalita je bídná.Lerpší jsou jiné formáty.Do DivX a podobných kompresních formátů to zvládne třeba ANY Video Converter.Je zdarma ke stažení na netu.Nejjednodušší ale asi bude přímo program DVD Copy http://dvd.brainweb.cz/dvdx-1.htm
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud budeš ripovat nebo převádět tak zadarmo-http://www.formatoz.com/
Tak jsem stáhnul "Format Factory" a stejně tam nikde není(nemohu najít), kde se nastaví ta velikost konečného videa...např. 1,4 GB????
Zkus taky program SUPER. Je to poměrně kvalitní převod videa mezi formáty a kvalitami
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Nikde mě prostě nejde nastavit ta velikost!!!!!!! Vždyť tisíce lidí dávají z originál DVD, která mají přes 4 GB....jejich kopie např. na ULOŽ.TO ve velikosti třeba 800 MB atd., tak Ti to dělají jak? To nikdo nevíte? Děkuji....
Dělají to tak, že filmové DVD převedou na AVI (kodek DivX nebo XviD), čímž se (navíc při snížení kvality videa) z těch 4 na ca 1 GB dostanou v pohodě.
Já na to mám WinX DVD Ripper Platinum, což je program s velmi jednoduchým ovládáním. Není zadarmo (já ho mám zadarmo, protože vyšel v Chipu).
Já na to mám WinX DVD Ripper Platinum, což je program s velmi jednoduchým ovládáním. Není zadarmo (já ho mám zadarmo, protože vyšel v Chipu).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3222
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek