FILM ZE 4 GB NA 1,4 GB???
Re: FILM ZE 4 GB NA 1,4 GB???
Teď to zkouším v tom DVD Ripper Platinum a stále nikde nevidím, jak nastavím tu velikost?????????????????? Poradíš mě prosím nějaký rychlý postup? Díky moc...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vidíš něco těžkého na formatfactory?Rom zařízení/dvd-dvd do video souboru-a nastavíš parametry.Velikost je automatická a když zvolíš formát tak podle velikosti obrazu.Co si vyzkoušet co to vůbec dovede?
Tak jsem to zkusil v tom "DVD Ripper Platinum"....a je to v poho, jen v jedné části DVD filmu bylo pár titulků a na tom převedeném už nejsou
, není to třeba i v tom nastavení? A případně, jak to nastavit? Díky moc...

Jsi asi fakt slepý, v DVDx se požadovaná velikost (přibližně samozřejmě) nechá nastavit v pohodě. Když si to pořádně nenastavíš, tak se pak nediv, že ti chybí titulky!

To mě ale ukazuješ zase na jiném programu..., já mám ten "DVD Ripper Platinum".... Už mě to nebaví, nevyznám se v tom.... 

A proč myslíš, že jsem ti ho doporučoval? Protože má všechna potřebná nastavení a návod na něj je v češtině na Netu.
Nejlepšího poměru kvalita/velikost dosáhneš asi tímto nebo podobným postupem: http://www.highdef.cz/menu/navody/DVDto ... _part1.php
Osobně na převod DVD -> mkv používám MeGUI nebo Handbrake, ale v obou případech musí člověk trochu vědět co dělá...
Osobně na převod DVD -> mkv používám MeGUI nebo Handbrake, ale v obou případech musí člověk trochu vědět co dělá...
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3222
-