Dobrý den,
tak nejprve bych rád řekl, že o počítačích vím úplně prd, (ale na to tu jste zřejmě zvyklí). Můj problém začal po přeinstalování winu z xp na win7.
před reinstalací vše šlapalo jak mělo bohužel po ní mi z nějakého důvodu nejdou vypalovat filmy či jakákoliv data. konkrétně (v Neru) dám vypalovat soubor a po dokončení procesu se mi otevře mechanika vyskočí oknno, že "Vypalování rychlostí 18x nebylo možné. V nastavení nastavím 16x, ale stejně se mi to při zápisu zas změní na 18x. Je možné to vyřešit nějakým ovladačem nebo je to dokonce nějaká banalita?? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nevím co s tím.
Nero mění cokoli na 18×, ale pak hlásí, že to 18× nejde.*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nero mění cokoli na 18×, ale pak hlásí, že to 18× nejde.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 úno 2011 17:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s rychlostí vypalování“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s rychlostí vypalování“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
-
- Pohlaví:
Re: Nero mění cokoli na 18×, ale pak hlásí, že to 18× nejde.
Žádný dotaz není hloupý.
1/ Systém je legální?
2/ Co je to za Nero?
3/ Zkusil, si nero přeinstalovat?
1/ Systém je legální?
2/ Co je to za Nero?
3/ Zkusil, si nero přeinstalovat?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli to jsou dvd tak za mě pálící rychlost 8x.Co se týká nera-je to verze,která je bezproblémová u w7?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, systém je legální i nero je z original CD
Nero 7
Když jsem zkusil přeinstalovat tak bohužel nešlo neboť mi to zas hází chybu že soubor ... nejde ořepsat.
Nero 7
Když jsem zkusil přeinstalovat tak bohužel nešlo neboť mi to zas hází chybu že soubor ... nejde ořepsat.
-
- Pohlaví:
Nejprve bys ho měl odinstalovat, pročistit třeba CCleanerem a pak znovu instalovat. Nic nepřepisovat - chyby zůstávají a sčítají se.
Máš aktuální verzi firmwarem pro svou mechaniku? V jiném free programu jde vypalovat normálně?
Někdy se můžu jevit jako rejpal:), ale snažím se takový nebýt...
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Veda a technika môžu byť prospešnými prostriedkami pokroku len vo vlastníctve duchovne vyspelej spoločnosti.
Autor neznámý
Zkoušels to nastavit na 8x?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro win7 je verze 9 a 10.Osmička taky chodila.U tvého nera nastav kompabilitu s xp sp 2 a spustit jako správce.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
original Nero mi buhužel nejde nainstalovat píše mi to, že k tomu nemám oprávnění (což se mi stavá u složek které byli zachovány z minulého OS) a v neru10 mi sice vypálí, ale PC se po vložení a nasledovném pokusu o otevření jednotky kousne) :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7817
-
od Renee