DVD mechanika se přepne na CD Vyřešeno
DVD mechanika se přepne na CD
Zdravím,mám ten samý problém,akorát při odinstalování virtuální mechaniky a vyčištěním registrů pořád nic. Odberal jsem mechaniku a přidal po restartu pc a taky nic.Mechanika po vložení dvd se přepne do režimu CD rom. Takže mi prázdné DVD nenačte.
Naposledy upravil(a) tazmnec dne 25 kvě 2011 17:13, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DVD mechanika se přepne na CD
Vítám Tě na PC-help! Laskavě si přečti pravidla tohoto fóra a příště se jimi řiď. Nevkládej dotaz do cizího topicu a už vůbec ne do 3 roky starého. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem.
Jaký vypalovací program používáš a jaký máš systém? Mechanika je jak stará a vada se projevuje i u DVD medií jiné značky?
Jaký vypalovací program používáš a jaký máš systém? Mechanika je jak stará a vada se projevuje i u DVD medií jiné značky?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nechtěl jsem základat nový téma,když už ten problém se tu řeší. Vypalovačka se mi přepíná po vložení DVD-R a přepne se s DVD-RAM na CD-ROM. Nektěrý již vypálený dvd nenačte a prázdný už vůbec ne. CD není problém.
Pokouším se co nejvíc pročistit registry od hodně verzí Deamon Tools.
Mám W XP SP 3 s tím,že používám NERO 7 a mám tu samou vypalovačku jako v tom starém tématu akorát s novým firmawarem DL 13 verze vypalovačky HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B
Mám znova nainstalovat program Deamon Tools a něco tam nastavit a zase vymazat?
recenze na vypalovačku:
http://www.svethardware.cz/art_doc-4A19 ... C73AF.html
Pokouším se co nejvíc pročistit registry od hodně verzí Deamon Tools.
Mám W XP SP 3 s tím,že používám NERO 7 a mám tu samou vypalovačku jako v tom starém tématu akorát s novým firmawarem DL 13 verze vypalovačky HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B
Mám znova nainstalovat program Deamon Tools a něco tam nastavit a zase vymazat?

recenze na vypalovačku:
http://www.svethardware.cz/art_doc-4A19 ... C73AF.html
Naposledy upravil(a) tazmnec dne 25 kvě 2011 11:47, celkem upraveno 1 x.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ještě jednou:Nechtěl jsem základat nový téma,když už ten problém se tu řeší.
Pic píše:Laskavě si přečti pravidla tohoto fóra a příště se jimi řiď. Nevkládej dotaz do cizího topicu a už vůbec ne do 3 roky starého.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Nj, pak v tom nemá bejt bordel když si někdo neumí přečíst pravidla fóra, potom nikdo neví jakej je problém když je to oddělěný. Takže znova, popiš jakej máš přesně problém.
Just Fucking Google It!
Pardon, že sem píšu, ale chci vás informovat, že já jsem pravidla také nečetl, ale neporušuji je a znám i tak ! :-)D
Rejt umí každý, ale poradit to už se jen tak někomu nechce.... Svůj problém už jsem popsal.Nechápu proč všichni prudíte a děláte ze sebe frajery,který znají pravidla. Svůj problém jsem řešil v příspěvku, který se ho týkal. Nevím proč bych měl základat nový téma!Vždycky když se napíše do starýho tématu tak by se měl objevit na prvním místě. To je to takový problém řešit stejný problém ve starým příspěvku, kde nikdy ten příspěvek nevyrešil?
Nevím co tady prudíte s nějakým bordelem. Vždycky se píše do příspěvku na všech forech, kde se ten problém řeší a když se udělá nový téma tak pak lidi akorát napíšou,že ten problém se řeší tady a odkážou na něj!
Nevím co tady prudíte s nějakým bordelem. Vždycky se píše do příspěvku na všech forech, kde se ten problém řeší a když se udělá nový téma tak pak lidi akorát napíšou,že ten problém se řeší tady a odkážou na něj!
-
- Pohlaví:
Tady nejde o žádné rytí ale o pravidla. Co se děje a jak se to dělá na jiných fórech je jiná věc. Někde se také píše turecky...
Každá podobná anebo i stejná závada může mít různá řešení a čert aby se v tom vyznal komu vlastně kdo a co odpovídá.
K věci: Odeber tu mechaniku ve správci a restartuj PC. Možná už se bude chovat jak má, pokud ne je ještě nějaký problém v odinstalování té virtuální - nejspíš v registrech.
Každá podobná anebo i stejná závada může mít různá řešení a čert aby se v tom vyznal komu vlastně kdo a co odpovídá.
K věci: Odeber tu mechaniku ve správci a restartuj PC. Možná už se bude chovat jak má, pokud ne je ještě nějaký problém v odinstalování té virtuální - nejspíš v registrech.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Rejt umí každý, ale poradit to už se jen tak někomu nechce....
Nejseš-li schopnej pochopit pravidla, tak nevím proč by Ti někdo měl radit.
Nevím proč bych měl základat nový téma!
Přečti si pravidla, třeba Ti to dojde:)
To je to takový problém řešit stejný problém ve starým příspěvku, kde nikdy ten příspěvek nevyrešil?
Ano, je to problém. Protože pak dochází k míchání příspěvku, souborů a tak dále. Dokážeš si představit, jak by to vypadalo kdyby stejnej problém najednou mělo 10 lidí? Určitě by Tě nebavilo hledat odpověď mezi 9 jinejma.
OT:
Jako blbce ses choval už tehdy na xChatu, takže na Tebe už mám svůj názor dávno udělanej, ty rádoby správče sítě na hradeckejch kolejích:))
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Blue Spirit píše:Možná už se bude chovat jak má, pokud ne je ještě nějaký problém v odinstalování té virtuální - nejspíš v registrech.
Právě,že to beru jako problém při tý odinstalování virtuální mechaniky a poté odebráním Daemon,kdy jsem zkoušel verze jako PRO,Lite a jiné...
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Kvě 2011 12:14) ---
Orcus píše:OT:
Jako blbce ses choval už tehdy na xChatu, takže na Tebe už mám svůj názor dávno udělanej, ty rádoby správče sítě na hradeckejch kolejích:))
Nerej,nikdo o správcovství kolejí nepsal.Tak zas pomlč

Když se podívám do sekce pravidla fóra tak jsem z toho tam nikde nevyčetl,že mám založit nový téma, když mám očividně stejný problém s mechanikou.
-
- Pohlaví:
Zřejmě si před odinstalováním Daemonu nevypnul virtuální mechaniky a proto tam zůstala. Koukni do správce, není-li tam ovladač a odstraň ho. Může být i ve skrytých zařízeních.
Druhá možnost je Daemon znova nainstalovat, vypnout mechaniky a potom korektně odinstalovat - včetně vyčištění registrů.
Druhá možnost je Daemon znova nainstalovat, vypnout mechaniky a potom korektně odinstalovat - včetně vyčištění registrů.
Myslím,že se to tak stalo,virtuální mechanika byla zaplá a já jsem odinstaloval Daemona.TeĎ jen nevím jaká to byla verze jestli Pro nebo Tools. Ve správci zařízení,že jsou i skrytý možnosti
mechanik? Vidím tam pořád jen tu mou hlavní. Jinak to znovu nainstalování a odebrání jsem zkoušel i s tím,že přidám a odeberu mechaniku virtuální. i odebráním té mé a po restartu nalezení a přidání jen hardwaru.
Dal jsem teď zobrazit i skrytá zařízení a pořád tam mám ve správci zařízení tu svou mechaniku v jednotkách DVD-CD Rom.
Zkusím se podívat na problém a řešení tady http://support.microsoft.com/mats/cd_dvd_drive_problems

Dal jsem teď zobrazit i skrytá zařízení a pořád tam mám ve správci zařízení tu svou mechaniku v jednotkách DVD-CD Rom.
Zkusím se podívat na problém a řešení tady http://support.microsoft.com/mats/cd_dvd_drive_problems
Naposledy upravil(a) tazmnec dne 25 kvě 2011 12:56, celkem upraveno 5 x.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”