U AVI mi v přehrávači ujíždí zvuk, v PC je přitom vše OK*
U AVI mi v přehrávači ujíždí zvuk, v PC je přitom vše OK*
Zdravím. Mám takový problém. Vypálil jsem si na DVD-R tři filmy ve formátu avi. Když dám DVD do přehrávače a pustím ho na televizi tak se mi drbe obraz a český dabing mi ujíždí, ale v notebooku mi ty filmy fungují bez problému nedochází k ujíždění dabingu ani drbání filmu. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za radu.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 10 čer 2011 12:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: U AVI mi v přehrávači ujíždí zvuk, v PC je přitom vše OK
Buď přehrávač enstíhá nebo blbě spolupracuje s kodekem. Řešením je převést to na kodek, který přehrávači nedělá problém
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jaký máš stolní přehrávač?
Mám stolní přehrávač Cyberhome CH-DVD 465. Včera sem to zkoušel znova a film mi šel a po hodině se mi samotný ukončil a v PC to funguje bez problémů.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MOžná má problémy se čtením, zkus vypalovat menší rychlostí.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Když jsem měl první stolní přehrávač (pro rodiče) Dynamics, tak mi dělal stejné prasárny. 1/3 filmů se vůbec nepřehrála, i když vyhovovala specifikaci (zhruba), občas nešel film, jen titulky, nebo hlas, nebo v jiné kombinaci
Ujížděl zvuk, titulky, zakoktával se obraz ... nejvíc mě ale rozpalovalo, když se film v nějakém úseku zakousl a dál prostě přehrát nešel!
Jsem rád, že jednou se zasekla mechanika, místo reklamace mi vrátili peníze a já po delším študování
vybral skvělý přehrávač Ferguson D-890HX. Myslím si, že se budeš snažit marně. Nejlepší je poslat takové přehrávače k šípku a koupit pořádné, značně to šetří nervy, práci a peníze. Můj přehrávač má dokonce i možnost po stisku tlačítka posouvat titulky, kdyby nebyli přesně synchronizované, ale ještě jsem to nemusel nikdy použít. Co se mi ovšem líbí (i když titulky nevyužiji často), že mám možnost nastavit opravdu velké titulky, které v pohodě dočtu a nemusím z té dálky luštit písmena.

Jsem rád, že jednou se zasekla mechanika, místo reklamace mi vrátili peníze a já po delším študování

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1779
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 11:30
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6442
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 6174
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 12292
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”