Dobrý den,
mám problém s připojováním obrazu iso souorů přes virtuální mechaniku. Nevím co se tak najednou stalo, vše bylo v pořádku a najednou to nejede. Píše mi to tuhle hlášku: http://postimage.org/image/e37noa5z5/ - zkoušel jsem to přes daemon a gizmo.
Za všechny rady budu vděčný.
Problém s virtuální mechanikou
Re: Problém s virtuální mechanikou
Zdravím,
mám menší problém mám hru ve dvou iso souborech, tak jsem připojil obraz na první nainstaloval a napsalo mi to, že mám vložit další cd respektive další soubor ale musím ho někde uložit což nevím kde, poradí mi někdo prosím??? nevím si rady za radu budu rád:)
mám menší problém mám hru ve dvou iso souborech, tak jsem připojil obraz na první nainstaloval a napsalo mi to, že mám vložit další cd respektive další soubor ale musím ho někde uložit což nevím kde, poradí mi někdo prosím??? nevím si rady za radu budu rád:)
Naposledy upravil(a) clovek1 dne 15 úno 2012 22:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Problém s virtuální mechanikou
IMHO máš problémy hned dva:
1/ Nepřečetl si si pravidla fóra:
1. Obecně
fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena okamžitým odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
Hry se nestahují, ale kupují!
2/ Pokud máš nějaký dotaz, založ si vlastní téma, viz. zmíněná pravidla.
1/ Nepřečetl si si pravidla fóra:
1. Obecně
fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena okamžitým odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
Hry se nestahují, ale kupují!
2/ Pokud máš nějaký dotaz, založ si vlastní téma, viz. zmíněná pravidla.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2910
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02