Convertxtodvd a zvuk
- Witchi
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Convertxtodvd a zvuk
Ahoj. Moc prosím o pomoc u jednoho filmu při převodu v convertxtodvd mě na dvd přehrávači blbne zvuk... jakoby šeptá... nejdřív to bylo hrozně potichu a šeptalo to, pak jsem si stáhla nejaktuálnější verzi a tak se dá zvuk zesílit, ted je to ve výsledku normálně hlasité, ale je pořát takové zastřené, nevim jak jinak to popsat, než, že tam šeptají. Můžete mi prosím někdo poradit????? Moooc děkuju. Witchi
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Convertxtodvd a zvuk
Witchi píše:Ahoj. Moc prosím o pomoc u jednoho filmu při převodu v convertxtodvd mě na dvd přehrávači blbne zvuk... jakoby šeptá... nejdřív to bylo hrozně potichu a šeptalo to, pak jsem si stáhla nejaktuálnější verzi a tak se dá zvuk zesílit, ted je to ve výsledku normálně hlasité, ale je pořát takové zastřené, nevim jak jinak to popsat, než, že tam šeptají. Můžete mi prosím někdo poradit????? Moooc děkuju. Witchi
Mě se to stalo u jednoho filmu taky ale na vině byl původní soubor který byl špatně nahraný a při následném převodu již nešel zesílit a to jsem si hrál s nastavením zvuku v pc na zvukovce atd kde vše bylo na max volume
tak jsem se s tím smířil a zesiloval pak následně zvuk na televizi

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Convertxtodvd a zvuk
tak si to ujasníme jsou dvě varianty:
1.před převodem je soubor (film) v pořádku jak video tak zvuk a pak nastanou problémy
- změnit program pro převod videa (asi nejlepší řešení)
2. soubor(film) je zvukově špatný i před převodem a následný převod nic nezmění
- najít jinou kopii filmu která je v pořádku
ps:možná je to kravina ale já používam balík kodeků: K lite mega codec pack a zatím přehrávání nebo převody jsou OK.
1.před převodem je soubor (film) v pořádku jak video tak zvuk a pak nastanou problémy
- změnit program pro převod videa (asi nejlepší řešení)
2. soubor(film) je zvukově špatný i před převodem a následný převod nic nezmění
- najít jinou kopii filmu která je v pořádku
ps:možná je to kravina ale já používam balík kodeků: K lite mega codec pack a zatím přehrávání nebo převody jsou OK.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
něco se dá převádět v NERO
pak Win AVI video convektor
a jiné jsou na netu ale ty jsem ještě nezkoušel
http://www.grafika.cz/art/dv/videoformat-na-DVD.html
(ještě taková kravinka -->měl jsem na DVD přehrávači zaplý výstup 5.1 a nejel mi zvuk 2.0 na věži nebo telce!
až jsem to stereo DVD zaplé na 5.1 zvuk přepnul v menu DVDpřehrávače na 2.0 teprve byl slišet zvuk!
to jsem si nadával)
pak Win AVI video convektor
a jiné jsou na netu ale ty jsem ještě nezkoušel
http://www.grafika.cz/art/dv/videoformat-na-DVD.html
(ještě taková kravinka -->měl jsem na DVD přehrávači zaplý výstup 5.1 a nejel mi zvuk 2.0 na věži nebo telce!
až jsem to stereo DVD zaplé na 5.1 zvuk přepnul v menu DVDpřehrávače na 2.0 teprve byl slišet zvuk!

Zvuk
Ahoj!
Mám podobný problém, až na to že mi zvuk nejde vůbec, ale jen když převádím z formátu MOV.
Jinak ostatní formáty fungujou.
Email: pita.petr@seznam.cz
Mám podobný problém, až na to že mi zvuk nejde vůbec, ale jen když převádím z formátu MOV.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zvuk
Pita píše:Ahoj!
možná to bude kodekama zkusils nainstalovat balíček kodeků?
jako např: K lite mega codec pack? http://www.codecguide.com
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5597
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11565
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”