Výběr sluchátek (do 500kč a do města)
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr sluchátek
Rozporuješ si, na jednu stranu tvrdíš, že si potrpíš na kvalitu a na druhou ti přijde zbytečné vrážet 1k do sluchátek. Právě třeba v odhlučnění těch rušivých elementů je velký rozdíl, stejně jako v samotné kvalitě reprodukce, kde Senny v cenové kategorii kolem 1k vedou. Srovnávat je se sluchátky do 500,- je nesmysl. Možná by si měl nejprve přímo ozkoušet oba zmiňované typy a až poté srovnávat, neboť rozdíl je obrovský (nekvalitní přehrávač teď v úvahu neberu). A o dražších peckách, řekněme 3k+, pak ani nemluvě. Dokud neuslyšíš, neuvěříš.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ano, přijde mi to zbytečné, právě pro ty rušivé elementy, které budou vždy a nezbavíš se jich, zvláště ve městě (zkoušel jsi je mimochodem např. ve městě?). Nechci se s tebou přít, protože jsem neměl tu čest, si Senny poslechnout, ale 1k bych osobně do sluchátek na ven nedal.. Je velká pravděpodobnost, že se s nimy něco stane, při tak častém používání, nošení např. v kapse, ztratí se.. A kupovat znovu sluchátka za ani ne 5 stovek (ne vůbec špatných) nebo za skoro 1k..
No nevim, jestli to za to stojí, ale když to říkáš, že to je tak obrovský rozdíl.
Také má každý jiné uši, podle mě by bylo nejlepší, kdyby si oboje vyzkoušel on sám, než si je koupí a sám usoudí podle svých uší.. 
No nevim, jestli to za to stojí, ale když to říkáš, že to je tak obrovský rozdíl.

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Senny CX 300 jsem měl pouze na ven a vzhledem k tomu, že bydlím ve městě. Když jsem na ně z obyčejných přecházel, byl jsem stejně nedůvěřivý jako ty a o to větší šok to pro mě byl. Pravděpodobnost poškození je u všech sluchátek, ale zrovna u zmíněných Sennů mohu kvalitu hodnotit na jedničku. Denně jsem je tahal z tašky, samozřejmě za kabel, na kterém byl přehrávač, a vůbec jsem s nimi nemazlil ba naopak. Dva týdny před skončením záruky mi vypovědělo jedno sluchátko, klasika, tak jsem je reklamoval a byly mi vráceny peníze, čili pro mě naprostá spokojenost. A od té doby bych si prostě levná sluchátka již nekoupil, opravdu tam je rozdíl a velký. Samozřejmě, že nejlepší je sluchátka ozkoušet na vlastní kůži, ale pokud není ta možnost, s CX 300 chybu rozhodně neudělá.. 

Původně jsem myslel, že si je zkoušel "jenom někde v obchodě", protože si se nezmínil (nebo jsem to přehlédl), že je vlastníš a nevšiml se, že bydlíš v Boleslavi.. Nicméně jsem i tak trošku rád, že jsem se od Tebe dozvěděl, že je ten zvuk tak opravdu znát (v praxi), nějak jsem tomu nevěřil (přeci jenom ten ruch je velký). Asi do nich příště také půjdu (jelikož mám kvalitu rád), až mi mé Creativky odejdou.. 

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
+ Genius SW-HF 5.1 4000
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš pravdu, nezmiňoval jsem přímo osobní zkušenost. Jak jsem psal, CXka již nějaký ten rok nemám, ale zkušenost s nimi mám výbornou a myslím, že zde na fóru nejsem jediný. Rozdíl ve zvukovém projevu je vážně znát a mohu zaručit, že ho poznáš i ty. Též jsem přestupoval z levnějších, o kterých jsem si myslel, jak dobře hrají. Senny mě prostě nakoply a myslím, že jsou to ideální sluchátka pro start pro ty, co chtějí nějakou kvalitu za rozumnou cenu. Ruch tlumí skvěle, zvuk mají za daný peníz výborný a jsou dostatečně odolné, co víc si přát. Jediné mínus je, že od té doby budeš za sluchátka utrácet již podstatně více než-li předtím a při přecházení silnice se budeš muset naučit rozhlížet. Abych však jen nechválil, tak osobně mi příliš nevyhovoval asymetrický kabel, ale to je spíše o osobních preferencích. Takže za sebe je mohu s čistým svědomím doporučit. Sice jsem měl první edici, ale druhá se mohla pouze zlepšit.. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1837
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 06:48