propojení pc s tv nejde zvuk Vyřešeno
propojení pc s tv nejde zvuk Vyřešeno
Zdravím mám problém se zvukem,mám propojený ntb stelevizí kabelem hdmi na ntb mám nastavený výchozí hdmi ale zvuk mi nejde s tv ven respektivě domácího kina tel je lg 50pm 1ma je to plasmový monitor bez repro kde zvuk vedu přes cinche do domácího kina na tv nestavení moc není jen hdmi obraz mám zvuk chybí sco stím děkuji za odpověd :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: propojení pc s tv nejde zvuk
Tři řádky s jedinou interpunkcí, to moc práce nedalo. Ale kdo se s tím má číst?
Při použití jiného zdroje signálu na monitoru zvuk jde? Ty cinche, kterými propojuješ zvuk do domácího kina, jsou opravdu výstupy?
Při použití jiného zdroje signálu na monitoru zvuk jde? Ty cinche, kterými propojuješ zvuk do domácího kina, jsou opravdu výstupy?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tak tomu vůbec nerozumím: Pokud je TV pouhý monitor bez repro, ve zvukovém řetězci se neuplatní. Jde tedy o propojení ntb - domácí kino?? Pokud ano, pak když je zdrojem ntb, stačí propojit výstup ntb - jack 2,5 - na vstup domácího kina - cinche. Po správném nastavení zdroje signálu na domácím kině by vše mělo chodit. Pokud jsem něco pochopil špatně (není divu při stylu psaní tazatele), je třeba dotaz upřesnit, aby se dal lépe pochopit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ahoj,prosím tě omlouvám se za to neoddělování vět :) takže ted trochu jinak.Mám problém s tím,že když propojím ntb. s tv.pomocí kabelu hdmi,tak mi jde pouze obraz, nikoliv zvuk.Na ntb.mám nastavený jako výchozí AMD HDMI OUTPUT a na tv. přepnuto na HDMI.přesto zvuk nešlape.Když připojím jack-ntb a cinch-tv.samozřejmě na tv.vstup :) tak to ani tak nešlape.Další poslední možností jsem jack-ntb. a cinch-domácí kino propojil na přímo a zvuk mi jde pouze tehdy,pokud nemám zapojený HDMI.kabel,jakmile ho zapnu zvuk se odpojí. děkuji za čas strávený nad mým problémem a díky za každou radu David
Co máš za ntb? Tv podporuje hdmi vč. zvuku, tedy zapojení tv- ntb přes hdmi by mělo jít pokud ntb podporuje totéž. Jinak ale netuším, proč nefunguje propojení jack na ntb - cinch na tv. Zkontroluj, zda máš všechny konektory ve správných zdířkách, protože to by chodit mělo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2012 17:44) ---
Máš další příspěvek ve špatném vlákně - Problém se zvukem při propojení TV s PC, přesuň ho!
K tomu příspěvku: Pokud Ti zvuk z webu jede, hledal bych problém v nastavení zdrojů zvuku na zvukové kartě ntb. Nevím, jaký máš OS, v XP je to Ovládací panely - yvuky a zvuková zařízení a tam hledej, případně pokud máš nějaký sofistikovanější zvukový ovladač, hledej v jeho nastavení.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2012 17:44) ---
Máš další příspěvek ve špatném vlákně - Problém se zvukem při propojení TV s PC, přesuň ho!
K tomu příspěvku: Pokud Ti zvuk z webu jede, hledal bych problém v nastavení zdrojů zvuku na zvukové kartě ntb. Nevím, jaký máš OS, v XP je to Ovládací panely - yvuky a zvuková zařízení a tam hledej, případně pokud máš nějaký sofistikovanější zvukový ovladač, hledej v jeho nastavení.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2329
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01
-
- 16
- 10933
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 1
- 1949
-
od zeus
17 říj 2024 21:12
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6443
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 3
- 1924
-
od atari