Jak vytvořit autorun?

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Jak vytvořit autorun?

Příspěvekod Jan Pašek » 31 bře 2007 11:29

Chtěl bych si vypálit katalog filmů na CD. AntMovieCatalog umí export do HMTL. Zde je možné si vybrat zdali bude spouštěcí soubor (ten na který když se pokliká spustí se prohlížeč s obsahem adresáře) vně adresáře s daty nebo uvnitř. Potřeboval bych zařídit aby se po načtení v mechanice rovnou spustil prohlížeč s obsahem tohoto disku.
To znamená zřejmě vytvořit autorun nebo z toho udělat nějaký exe soubor poradí mi někdo.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 31 bře 2007 12:15

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 31 bře 2007 13:12

dík vyzkouším předpokládám že doporučuješ testovaný sw.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 dub 2007 02:30

S tím autorunem hoši trochu problém když zadám otevít katalog.hmtl a vypálím pak spustím tak mi pc píše že vybrat program.
Když dám otevřít IE.exe - IE se otevře ale prázdný Jak má vypadat ten první řádek autorun co spustí prohlížeč a obsah katalogu.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 01 dub 2007 14:39

S vytvářením autorunů nemám zkušenosti,ale našel jsem:http://www.pcsvet.cz/art/article.php?id=5666 tak jdu zkoušet.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 02 dub 2007 05:49

Richie to asi nebude přesně ono ale i tak díky.

Sender
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sender » 02 dub 2007 08:13

Můžu nabídnout napsání autorunu na míru (zadarmo,pošlu i zdrojový kód),nebo univerzálního (konfigurovatelného z externího souboru).

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 02 dub 2007 18:28

Tak chlapci už sem to vyhafal na slunečnici je autorun přímo pro html souborya chodí a1. Díky všem.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
    od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8...
    7
    2886
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    26 led 2025 09:16
  • VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
    od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení
    6
    5208
    od ski1961 Zobrazit poslední příspěvek
    26 srp 2024 15:48

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”