Dobrý večer,
mám dotaz ohledně vypalování filmů v avi formátu popř. v podobných formátech.
Hodlám vypálit více filmů výše zmíněných formátů na dvd bez konverze na dvd - video. Rád bych však měl u tohoto dvd nějaké menu, které bych si mohl upravit dle vlastní libosti. (pozadí, hudbu, atd.) Výsledné dvd by mělo sloužit pro přehrávání na blu-ray přehrávači - zvládá avi divx atd.
Nevíte někdo prosím o nějakém programu, který toto umí. (Vypálit jako datové dvd s menu které by bylo funkční na klasickém přehrávači)
Děkuji za radu.
Vypalování aviček na dvd s menu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypalování aviček na dvd s menu
Datove DVD s menu udelat nejde
Jedine menu, ktere udelat jde, je DVD nebo BluRay - video je nutne prevest na kompatibilni format
Jedine menu, ktere udelat jde, je DVD nebo BluRay - video je nutne prevest na kompatibilni format
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Také se obávám, že bez konverze do dvd-video formátu např. v VSO ConvertXtoDVD to nepůjde.
Po konverzi se totiž na DVD vejde cca 1 film. Já je nechtěl konvertovat - nechat je třeba v avi a dát jich tam více, ale zároveň jsem chtěl udělat menu, jaké je možné u výše zmiňovaných programů.
Po konverzi se totiž na DVD vejde cca 1 film. Já je nechtěl konvertovat - nechat je třeba v avi a dát jich tam více, ale zároveň jsem chtěl udělat menu, jaké je možné u výše zmiňovaných programů.
-
- Pohlaví:
Toto opravdu zadarmo nejde. Já mám dobré zkušenosti s Nero Vision - DVD
Budto nestandard - soubory bez menu s rucnim vyberem, nebo 100% DVD-Video nebo BD-Video standard.
A nebo streamovat z pocitace, pripadne prehravat z HTPC - tam jde udelat vsecko, vcetne menu, treba pres XBMC.
A nebo streamovat z pocitace, pripadne prehravat z HTPC - tam jde udelat vsecko, vcetne menu, treba pres XBMC.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za rady, vypálím to jako klasické datové dvd. Stejně to je pro babču a jde mi spíše o kvantitu filmů, aby se nenudila.
Pokud bude mit video rozliseni 352x576 tak se tam toho vejde mnohem vic
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”