Prosím o radu v čem může být problém.
Mám notebook HP Pavilion a teprve teď po asi 2 letech jsem se dostala k tomu že potřebuji vypalovat. Zkusila jsem vypalovat v NERU i Windows Movie Makeru a vypalování se tváří jako že probíhá a po vypálení je i na médiu vidět vypálená stopa ale když ho opět vložím do mechaniky abych si ho přehrála tak se tváří jako prázdné... Bohužel nemám možnost zkusit vypálit jinde ani vyzkoušet přehrání vypáleného CD...
Dělám něco špatně? Nebo je vadná mechanika?
Děkuji za rady...
Sweet78
vypálené CD se tváří jako prázdné
-
- Pohlaví:
Re: vypálené CD se tváří jako prázdné
Vítej na PC-HELP!
bez toho, že bys zkusila CD někde jinde se neobejdeme. Křišťálovou kouli nemáme, takže dokud nevyzkoušíš, můžeme se jen dohadovat. Ke tvým dvěma možnostem lze ještě přidat vadu CD.
bez toho, že bys zkusila CD někde jinde se neobejdeme. Křišťálovou kouli nemáme, takže dokud nevyzkoušíš, můžeme se jen dohadovat. Ke tvým dvěma možnostem lze ještě přidat vadu CD.
díky... zkusím někde odzkoušet...
vada CD to asi nebude.. muselo by jich být vadných hodně... už jsem takhle zničila asi čtyři... :/
vada CD to asi nebude.. muselo by jich být vadných hodně... už jsem takhle zničila asi čtyři... :/
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Muzes zkusit jinou znacku medii?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nenechal jsi pred vypalovanim zaskrtlou moznost simulace?
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je taky otázka co a jak pálíš.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”