potreboval bych poradit , v kterem programu se nejlepe da spojit obraz a zvuk. mam ruzne angl. divx dvdripy a
pak mam ulozeny cesky zvuk a nevim v cem to spojit , aby vysledne bolo vse v poho, pripadne jak ten zvuk nastavit drive nebo pozdeji. Zkousel jsem to ve virtual dubu a vysledky byli o nicem.
priklad 1 . - mam film DEMOLITION MAN eng divx a chci k nemu dat ceskou stopu - mam .wav
priklad 2 . - mam film , do poloviny filmu je zvuk dobry , od poloviny filmu je zvuk posunuty , co s tim ?
zkousel sem lecos ale nedarilo se mi. Kdyby nekdo vedel jak na to , budu moc vdecny.
synchronizace obrazu a zvuku u divx filmu
1. - audio a video mozes spojit pomocou AviTricks Classic
2. - oddel od videa zvuk napriklad pomocou Audacity uprav ho a v avitricks zasa spoj s videom
2. - oddel od videa zvuk napriklad pomocou Audacity uprav ho a v avitricks zasa spoj s videom
Amdlo píše:1. - audio a video mozes spojit pomocou AviTricks Classic
zkousel jsem to a vse super , jenomze ten program mi nechce otevrit skoro zadne avi , pokazde napise avi format unknown , pritom kodeky mam v systemu vsechny. Skoda , vypada jinak slibne.
potom mi napada spajat to pomocou windows movie makera ale ten zasa vie ukladat iba do .wmv. to by si mohol zasa pomocou divx alebo stoik convertera prehodit do avi ale stratilo by to dost na kvalite
myslim ze by to mohlo ist aj v adobe premiere ale s tym nemam ziadne skusenosti
myslim ze by to mohlo ist aj v adobe premiere ale s tym nemam ziadne skusenosti
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1