Nero 7.10.1.0. CZ Premium mi jakoby vymazalo mechaniky z Pc

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

klasik19
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nero 7.10.1.0. CZ Premium mi jakoby vymazalo mechaniky z Pc

Příspěvekod klasik19 » 08 črc 2007 21:33

čau lidi, prosim Vás poradte, po nainstalování poslední verze nera mi zmizeli mechaniky z Pc (jak dvd-rom, tak dvd vypalovacka),uz při vypálení me to v neru nenaslo zadne mechaniky,tak me to chtelo vypalit jako obraz na harddisk. Pak se podivam do tento počítač a dvdromka i vypalovacka tam chybi.Pc se chová, jak kdyby tam nebyli...nevíte někdo co s tim? uz sem nero odinstaloval a je to furt stejny...diky za rady.
Kdyz se podivam do ovladacich panelu, tak u mechanik je zlutej vykricnik, ale podle spravce zarizeni by meli fungovat...
Moje dvd romka: Teac DV-516E 16x/48x
dvd vypalovačka: DVD-R/+R LG SuperMulti GSA-H22N OEM DualL. black

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mikel » 08 črc 2007 21:51

Ve Správci zařízení dej obě mechaniky odebrat a restartuj komp. Wokna je poznají jako nový hardware a nainstalují si k nim ovladače.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

klasik19
nováček
Stav:

Příspěvekod klasik19 » 09 črc 2007 11:12

tak sem to udelal, jak si rikal. Po restartu se nedelo nic. Musel sem vypnout a zapnout komp, aby windows poznal, že jsem je odebral...nicmene nabehla zprava o novem hardwaru a nic...ve spravci a v tento pocitac je to furt stejny...

guest

Příspěvekod guest » 09 črc 2007 12:11

Zkus ve správci kliknout pravou myší na ty mechaniky a vyhledat změna HW. Asi trochu krkolomný, ale nejspíš nejjednodušší by bylo komp vypnout, odpojit od mechanik datové kabely a na chvilku zapnout. Pak zase vypnout, kabely připojit a po zapnutí by si je měl načíst - jak psal Mikel.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 09 črc 2007 20:33

klasik19
nováček
Stav:

Příspěvekod klasik19 » 10 črc 2007 12:16

frediku diky, pouzil sem tvoje řešení a mechaniky jsou zpátky... :twisted:
jinak nevis proc tohle nero dělá? měl bych zřejmě přejít zpátky k 6. verzi nera, ktera mi slapala v pohode.
jeste jednou diky

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”