Jak na videosoubory s kamery???
Tak potvrzeno.MPEG Video Wizard DVD od Womble to zvládá perfektně.Ted jsem zkoušel ze dvou odlišných DVD vzít 2 stejně pojmenované soubory a spojit.Výsledek je ten že video je uloženo bez jakékoliv úpravy(žádná rekomprese).Jediné co prochází rekompresí je tedy zvuk,ale možná u tebe tomu tak být nemusí,páč je ten zvuk všude stejnej,když je z jedný kamery.Hlavně to musíš dát při ukládání na automaticky.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA píše:Tak potvrzeno.MPEG Video Wizard DVD od Womble to zvládá perfektně.Ted jsem zkoušel ze dvou odlišných DVD vzít 2 stejně pojmenované soubory a spojit.Výsledek je ten že video je uloženo bez jakékoliv úpravy(žádná rekomprese).Jediné co prochází rekompresí je tedy zvuk,ale možná u tebe tomu tak být nemusí,páč je ten zvuk všude stejnej,když je z jedný kamery.Hlavně to musíš dát při ukládání na automaticky.
Zkusím, ale pokud se k tomu dostanu zítra.Díky za snahu.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA píše:Hlavně pak dej vědět jak jsi dopadl.pokud ti to takhle nepůjde,tak už nevím.Zkusím ještě něco vyštrachat.
Tak to mám hotové, stačil na to jen DVD Shrink se svým Re-author, tedy reautorizací videa, celý proces převzorkování trval asi 4 minuty.Jak jednoduché, když si představím, co jsem se s tím natrápil.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA píše:Hlavně pak dej vědět jak jsi dopadl.pokud ti to takhle nepůjde,tak už nevím.Zkusím ještě něco vyštrachat.
A dokonce to umí i odstřihnout video kdekoliv z nahrávky.A jelikož tchán natočil asi 5 km chodníku, což je u něj chronické, protože máme už sbírku chodníků z Rhodosu, Kypru, Egypta a teď od nás z Křupanova, tak to bylo potřeba.Sice to neumí žádné jiné triky, ale na tohle to opravdu stačí.Jsem spokojen.
Pěkné návody na práci s videem jsou zde: http://jech.webz.cz/ - taky jsem některé fígle odtamtud vyčetl, je to bývalý kolega z fóra Živě, expert na video a audio.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA píše:Na ten jsem myslel taky,jenže mi to nechtělo sežrat VOB.Pořád na mě vřískal že chce IFO tak jsem to dál nezkoušel.Jak si ho přesvědčil?
No to je pravda,že to chce IFO, ale naštěstí, to bylo v pohodě, protože každá strana DVD je vlastně uzavřené DVD i s IFO.Jen jsem měl problém s jedním, který šel bez problémů přehrát, ale načíst nešel, tak jsem ho projel WinAvi recorderem a funkční IFO bylo na světě.
Je to vážně rychlé, neseká se to a pokud si nezvolíš, není tam žádná komprimace, tedy viditelná.
Teď mě čeká jen udělat v nějakém programu DVD z fotek, začínám zkoušet Power director, vše v pohodě, ale jediný problém je při tvorbě DVD, kdy se soubor kouše a je nedodělanej, ale to už je zase jiná kapitola.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:Pěkné návody na práci s videem jsou zde: http://jech.webz.cz/ - taky jsem některé fígle odtamtud vyčetl, je to bývalý kolega z fóra Živě, expert na video a audio.
Každý tip je dobrý, díky omrknu...
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”