MP3 SONY NW-A1200 Manuál (vyřešeno) Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

MP3 SONY NW-A1200 Manuál (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 02 srp 2007 19:17

Mám prosbu nepovedlo se někomu koupit zmiňovaný přehrávač s českým manuálem. Prodavač nám tvrdil že jej nalezneme na internetu ale nabídlo mi to návod v dánštině. Ze zoufalství sem poprosil Daimneda když překládá ty programy jestli by to nezkusil přeložit ale dokument v PDF formátu co jsem mu poslal je zamčený proti přepisu prý se pokoušl hledat i na netu a taky nic nenašel.
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 02 srp 2007 19:59, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
oldys
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod oldys » 02 srp 2007 19:47

Nasel jsem ceskej manual na NW A1200 (je to sice s dvojtym w ale melo by to byt ono), ma to cca 1MB, dej mi cislo na icq ja ti to poslu prez nej

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 02 srp 2007 19:58

Prosím nešlo by to zipnout a poslat emailem. Nemám ICQ účet. e- mail adresu posílám SZ. Nebo dej link já si to stáhnu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

oldys
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod oldys » 02 srp 2007 20:10

s linkem je problem, je to teda na strankach vyrobce ale musis se tam prokousat prez certifikat a zalogovat, jinak ja to zipnu a poslu ti to mailem, tak doufam ze je to to ten spravnej manual kterej potrebujes

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 srp 2007 07:36

Sem dodatečně poděkování problém sme dořešili přez E-mail.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”