Uložení filmu z DVD na HDD Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Uložení filmu z DVD na HDD
Mohu mít takovou asi trochu irelevanní až tak stupidní dotaz? Jak zkopírovat film z dvd do pc a následně přehrát ? Mám xp sp2, nero6, wmp 11. DVD lze uložit ale žádný program ho neumí přehrát(nebo já)
Naposledy upravil(a) anonym_1 dne 15 srp 2007 19:02, celkem upraveno 1 x.
koukni sem a stahni si nějaký program http://www.slunecnice.cz/multimedia/pre ... ultimedii/
-
- Pohlaví:
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Existuje více způsobů jak uložit DVD.Třeba programem DVD FAB Decrypter.Potom stačí otevřít jakýmkoliv přehrávačem DVD.Nebo jako image,a ten pak připojit k virtuální mechanice.Můžeš popsat jakým způsobem ho ukládáš?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Vyřešeno
pro ostatní: ten film je v DVD formátu
2Branda: můžeš ho buď přehrát AVS DVD Player např a nebo nějakým konventorem(WinAviVideoConverter) převést do jiného formátu například .avi
2Branda: můžeš ho buď přehrát AVS DVD Player např a nebo nějakým konventorem(WinAviVideoConverter) převést do jiného formátu například .avi
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
osobně bych tam hodil power dvd, používám ho několik let přecházím na novější verze a su spokojenej, WMP 11 ti dvdčko nepřehraje, a kodeky mám [url=http://www.stahuj.cz/multimedia/kodeky/codecpack/?g[hledano]=kodeky&g[oz]=6.0.3.0]tyhle[/url] tak to zkus... ale aj jiný programy sou dobrý, ale já požužívám ten power dvd...
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhni si třeba DVD shrink. Natáhni film z DVD do programu ( open disc ).
Film se začne načítat.
Poté dej Backup -> Select backup target : Hard disk folder
Do Select target folder for DVD output files zadej cestu do složky, kam chceš zkopírovat film z DVD
Stiskni OK.
Pak stačí použít třeba PowerDVD a film ti půjde přehrát.
Film se začne načítat.
Poté dej Backup -> Select backup target : Hard disk folder
Do Select target folder for DVD output files zadej cestu do složky, kam chceš zkopírovat film z DVD
Stiskni OK.
Pak stačí použít třeba PowerDVD a film ti půjde přehrát.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
a jakým způsobem to dostáváš z DVD do pc??
AVS DVD Player ti to přehraje stačí ho otevřít a pokud to máš ten film skopírovaný ve složce tak v avs playeru zmáčkneš o a dáš open dvd from folder a tam nejdeš tu cestu k tý složce
AVS DVD Player ti to přehraje stačí ho otevřít a pokud to máš ten film skopírovaný ve složce tak v avs playeru zmáčkneš o a dáš open dvd from folder a tam nejdeš tu cestu k tý složce
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”