Mladík dal na internet stovky filmů, má zaplatit 11 milionů
Brno - Krajský soud v Brně odmítl odvolání René Rozmahela, který na internetové hostingové servery Hellshare a Share-rapid nahrál celkem 372 filmů a nejméně 33 hudebních souborů, ke kterým neměl autorská práva. Brněnský městský soud jej za to odsoudil k tříletému trestu s odkladem na pět let a k úhradě jedenáctimilionové škody. Tento verdikt potvrdil i soud druhého stupně.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci ... 1-milionu/
Mladík dal na internet stovky filmů Vyřešeno
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mladík dal na internet stovky filmů
Ať si říká kdo chce co chce, vědomě porušoval zákon. Když něco takovýho dělá, musí počítat s tim, že ponese následky. Stejně jako Pussy Riot nebo ten tykadlovej řidič.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je něco shnilého ve státě...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
To tedy je.
Ten kluk má život v troskách.
Ten kluk má život v troskách.
Způsobil fiktivní škodu, protože ty co by si to nekoupili si to prostě stejně nekoupí, těm co se to líbí a má to třeba pěkný obal a pěkné DVD menu si to koupí, i když si to už stáhli. Tohle se ale mnohým nehodí do krámu! A ty plesniví dědky, a to i ze soudu vykopat!
- Milkhouse ♥
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Odpověď: Mladík dal na internet stovky filmů!
To sice má, ale podle mě si to zavinil sám.
I když jsem s Blue Spirit, pokud na svůj web dával jenom odkazy tak se mi zdá takový trest docela velký.
Když se třeba kouknu na web Sleduju Seriály tak tam je spoustu seriálů, ale je pravda že mají práva vyhrazena.
Nikdo se na to kouká z jiné strany a jeho názor mu brát nebudu
I když jsem s Blue Spirit, pokud na svůj web dával jenom odkazy tak se mi zdá takový trest docela velký.
Když se třeba kouknu na web Sleduju Seriály tak tam je spoustu seriálů, ale je pravda že mají práva vyhrazena.
Nikdo se na to kouká z jiné strany a jeho názor mu brát nebudu

-
- Pohlaví:
Pánové ono je jedno co si o tom myslím já, co si o tom myslíte Vy, zda je to správné, anebo nesprávné. Jak říkal můj děda: "Důležitý je výsledek." A Výsledek stojí za ........
Ten kluk v podstatě nic neprovedl a jeho život je v háji, protože jestli mu nějaký zázrak nepomůže, pak bude jenom splácet tento "dluh".
Ten kluk v podstatě nic neprovedl a jeho život je v háji, protože jestli mu nějaký zázrak nepomůže, pak bude jenom splácet tento "dluh".

- Milkhouse ♥
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Odpověď: Mladík dal na internet stovky filmů!
„Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární“
..

- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jako už doopravdy celou vládu, úředníky, soudce a podobné "veřejné" činitele pověsit za gule do průvanu a pak poslat rychlíkem do věznice Černý Delfín.
Chudák kluk. Jakmile vyjde z lochu tak bude mít na krku 11 mil. dluh. Super vyhlídky do života. Myslím si, že policie bude "vyšetřovat" další sebevraždu.
Rozum mi nebere poměry v tomto státě.
Chudák kluk. Jakmile vyjde z lochu tak bude mít na krku 11 mil. dluh. Super vyhlídky do života. Myslím si, že policie bude "vyšetřovat" další sebevraždu.
Rozum mi nebere poměry v tomto státě.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Pohlaví:
A to v bedně říkali, že bude muset pár let přežít na minimu - idioti, ani počítat to neumí. 

- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
S průměrným platem 15000Kč prodavačky v supermarketu, jak počítám, tak mi to pořád vychází, že aby to splatil do konce života, tak musí být starý mládenec bez rodiny a musí žít na rohlíkách a paštikách. A kde bude bydlet, to je diskutabilní ...
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
By mě zajímalo jak dokázali, že to nahrál zrovna on. Jasný získali IP od něho z domu, ale jak dokázali, že to udělal právě on a né třeba nějaký soused co se mu píchnul na síť...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4852
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3270
-
od Signalista97