Přehrávač na filmy z CD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 27 pro 2006 15:34

Také můžeš zkusit AVSDVDPlayer, je free. Teď jsem si uvědomil, že jim přehrávám jen DVD. To asi nebude to nejlepší co hledáš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 28 pro 2006 21:29

Pro Pic: na dvd mám PowerDVD Deluxe a jsem max spokojen je super.
Pánové díky za tipy :D okouknu to a uvidíme co si vyberu . Jinak ten DSPL. se mi moc nelíbí menu takové divné až nepřehledné tak juknu na ty ostatní . :wink:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 29 pro 2006 09:42

Mno ono je to také o tom co šechno tvůj přehrávač zvládne jaké máš Kodeky Asi bych ti doporučil ACE MegaCodec Pack máš ho i s přehrávači. Stahnout jde třeba ze slunečnice. Jen bych tě chtěl upozornit. Pokud už máš nainstalovaný BS Player nebo Media player Clasic nedojde k "přežehlení" původní instalace ten balík si je instaluje k sobě do svého adresáře v Program Files. Staré přehrávače nejprve odinstalovat. POdobné je to s instalací jednotlivých kodeků měl bys vědět co už máš nainstalováno a co ti chybí. I zde může dvojí instalace nadělat neplechu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 31 pro 2006 00:57

Pro Jeníka:
I zde může dvojí instalace nadělat neplechu.

U kodeků je to základ to vím z vlastní zkušenosti a určitě nejsem sám. ale chybama se člověk učí a dlouho si to pamatuje.
Jinak je dobré vědět co se ''přežehlí'' a co ne .Až se v tom zase budu pořádně hrabat doufám že si na tebe vzpomenu. :wink:

Tom8sh16
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tom8sh16 » 31 pro 2006 01:04

pokud bych mohl doporučit tak rozhodně VLC, používal jsem WinDvd player (ani nevim proč) a s tímhle přehrávačem se ani nedá srovnávat. Opravdu jedině VLC.

Odkaz (pokud bys měl zájem) : http://www.instaluj.cz/cz/katalog/audio ... ia-player/
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.

martyy
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod martyy » 31 pro 2006 11:54

Ja pouzivam starej dobrej Winamp :wink:

zdenislav
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod zdenislav » 31 pro 2006 14:06

Jet Audio--cca rok spokojenosti. Teď zkouším GomPlayer, který vypadá pěkně a přehraje i 3gp :bigups:

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 01 led 2007 23:23

Já bych naopak doporučil vyhnout se šíleným splácaninám typu SuperMegaGigaCodecPack, pokud chceš mít sadu funkčních kodeků, použij CCCP, který obsahuje i Windows Media Classic (výbornej a jednoduchej přehrávač) anebo zkus neinstalovat ŽÁDNÉ kodeky a vše přehraješ v jetAudiu. :wink:

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”