Přehrávač na filmy z CD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také můžeš zkusit AVSDVDPlayer, je free. Teď jsem si uvědomil, že jim přehrávám jen DVD. To asi nebude to nejlepší co hledáš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno ono je to také o tom co šechno tvůj přehrávač zvládne jaké máš Kodeky Asi bych ti doporučil ACE MegaCodec Pack máš ho i s přehrávači. Stahnout jde třeba ze slunečnice. Jen bych tě chtěl upozornit. Pokud už máš nainstalovaný BS Player nebo Media player Clasic nedojde k "přežehlení" původní instalace ten balík si je instaluje k sobě do svého adresáře v Program Files. Staré přehrávače nejprve odinstalovat. POdobné je to s instalací jednotlivých kodeků měl bys vědět co už máš nainstalováno a co ti chybí. I zde může dvojí instalace nadělat neplechu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
pokud bych mohl doporučit tak rozhodně VLC, používal jsem WinDvd player (ani nevim proč) a s tímhle přehrávačem se ani nedá srovnávat. Opravdu jedině VLC.
Odkaz (pokud bys měl zájem) : http://www.instaluj.cz/cz/katalog/audio ... ia-player/
Odkaz (pokud bys měl zájem) : http://www.instaluj.cz/cz/katalog/audio ... ia-player/
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”